Σε συναγερμό βρίσκονται οι αρχές στο Βέλγιο καθώς δεκάδες σχολεία θα παραμείνουν σήμερα (27/11) κλειστά λόγω συναγερμού για βόμβα.
Όπως αναφέρει το ΑΠΕ - ΜΠΕ, που επικαλείται ιστοσελίδα της διεύθυνση εκπαίδευσης Βαλονίας-Βρυξελλών, πολλά βελγικά σχολεία στις περιφέρειες των Βρυξελλών και του Μπραμπάντ θα παραμείνουν κλειστά για τους μαθητές έπειτα από συναγερμό για βόμβα που κηρύχθηκε αργά χθες, Κυριακή.
Τα 27 σχολεία, για τα οποία η αρμόδια αρχή αποφάσισε να κλείσουν «σε αυστηρή συμμόρφωση με την αρχή της προφύλαξης», επιθεωρούνται από την αστυνομία και περαιτέρω ενημέρωση αναμένεται στη διάρκεια της ημέρας.
- Καίτη Γαρμπή: «Πετσόκοψε» με τον πιο επικό τρόπο το viral φίλτρο του Instagram για τα '80s
- Τανάγρα: H στιγμή που το Phantom φλέγεται στον αέρα - Οι τελευταίες κουβέντες από τον Πύργο Ελέγχου
- Ο τραυματισμός που ξορκίζουν οι αθλητές: Τι σημαίνει πραγματικά η ρήξη χιαστού
- Ο διάλογος που δεν περιμέναμε ποτέ: Η Τούνη απαντά στον Μητσοτάκη με... σκόρδα και AI
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.