Μενού
keraunos
Κεραυνός | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Σοκάρει το βίντεο που κατέγραψε τη στιγμή που ένας πλανόδιος άνδρας και μια 33χρονη γυναίκα βρίσκουν τραγικό θάνατο από κεραυνό σε παραλία του Μεξικού.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε τη Δευτέρα. Στο βίντεο φαίνεται η στιγμή που ο κεραυνός χτύπησε την παραλία στο Μιτσοακάν όταν ο καιρός επιδεινώθηκε ξαφνικά με αποτέλεσμα οι παρευρισκόμενοι να τρέχουν για να μαζέψουν τα πράγματά τους.

Οι δημοτικές αρχές ανέφεραν, σύμφωνα με τη DailyMail, ότι η Elvia de Jesus ακολουθούσε τον σύζυγό της, Roberto de Jesús, αφού το ζευγάρι βγήκε από το νερό. Ενώ εκείνος κατάφερε να αναζητήσει καταφύγιο κάτω από το στέγαστρο από την επερχόμενη καταιγίδα, η de Jesús χτυπήθηκε από τον κεραυνό.

Παράλληλα, ο πωλητής Félix Andrés περπατούσε αρκετά μέτρα προς τα αριστερά όταν επλήγη από τον κεραυνό λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο αργότερα.

Ο σύζυγος της de Jesús έκανε καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση στη γυναίκα και έφτασαν τραυματιοφορείς και αξιωματικοί του ναυτικού για να της παράσχουν πρόσθετη υποστήριξη προτού διαπιστώσουν τον θάνατό της.

Ο Félix Andrés μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε τοπικό νοσοκομείο, όπου αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA