Πέθανε ο οδηγός του ασθενοφόρου που μετέφερε στο νοσοκομείο τα 59 άτομα που έχασαν τη ζωή τους στη Βόρεια Μακεδονία.
Σύμφωνα με μέσα ενημέρωσης της γειτονικής χώρας, ο οδηγός Ίλε Γκοτσέφσκι άφησε την τελευταία του πνοή όταν επέστρεψε από τη βάρδια που είχε το πρωί της Κυριακής, κατά την οποία έκανε διαρκώς διακομιδές από το Κοτσάνι.
Διαβάστε ακόμη: Βόρεια Μακεδονία: Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες συγγενών και επιζώντων - «Είχα ένα παιδί και το έχασα»
Συνάδελφοί του από το γενικό νοσοκομείο της πόλης Κοτσάνι στο οποίο εργαζόταν ο Γκοτσέφσκι, δηλώνουν σοκαρισμένοι από την εξέλιξη αυτή.
Κατά τα δημοσιεύματα ο Γκοτσέφσκι άφησε την τελευταία του πνοή στο σπίτι του, όταν επέστρεψε από τη βάρδιά του.
Οι συνάδελφοί του κάνουν λόγο για έναν αφοσιωμένο επαγγελματία που ήταν πάντα έτοιμος να βοηθήσει ανεξαρτήτως της ώρας και των συνθηκών.
- Η νέα ημερομηνία των εκλογών, η εκτίμηση του Ανδρουλάκη και τα καλά νέα για το βουνό των Θεών
- Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, η Ντενίση κι ένας μουφτής μπαίνουν σε μία αίθουσα
- Κολομβία: Μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου 21χρονη έγκυο και της πήραν το έμβρυο από την κοιλιά
- Θοδωρής Φέρρης: Μέθυσε σε συναυλία του στα Χανιά - «Είμαι γάμ@@@ε τα, μη με διαλύσετε»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.