Ο δήμαρχος Άγκυρας, Μανσούρ Γιαβάς, μετά την ολοκλήρωση στις 19:00 τοπική ώρα της εσωκομματικής ψηφοφορίας στο CHP, δήλωσε ότι περίπου 20 εκατομμύρια άνθρωποι πήγαν σε κάποιο εκλογικό τμήμα για να ψηφίσουν υπέρ της ανάδειξης του Εκρέμ Ιμάμογλου ως υποψηφίου για την προεδρία της χώρας.
«Νομίζω ότι περίπου 20 εκατομμύρια άνθρωποι πήγαν σε ένα εκλογικό τμήμα στο οποίο δεν ήταν υποχρεωμένοι να πάνε και ψήφισαν σήμερα. Η ώρα για πρόωρες εκλογές έχει ήδη παρέλθει», δήλωσε ο Μανσούρ Γιαβάς.
Ο ίδιος είπε ακόμη ότι «αν δεν είχαν συμβεί αυτά τα γεγονότα σήμερα, ίσως να μην υπήρχε τόσο μεγάλη συμμετοχή. Αυτό σημαίνει ότι όταν κάνεις κάτι παράνομο, η αντίδραση είναι πολύ μεγάλη. Με τις πρόωρες εκλογές, ελπίζουμε ότι θα αποτελέσει παράδειγμα για την Τουρκία. Γιατί το να βάζεις τρικλοποδιά στον αντίπαλό σου δεν είναι δημοκρατικό».
- Τραγωδία στην Κομοτονή: Νεκρός οδηγός στην περιοχή Ήφαιστος - Παρασύρθηκε από χείμαρρο
- Καρυστιανού για ναυάγιο στη Χίο: «Να αποτρέπονται οι παράνομες εισβολές, αλλά χωρίς νεκρούς»
- The Chase: Η αντίδραση της Μπεκατώρου για το σπέρμα ψαριού: «Δεν είναι υγρό;»
- Την Τρίτη ο διάλογος για το Εθνικο Απολυτήριο: Τι ισχύει για τράπεζα θεμάτων και Πανελλήνιες
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.