Μενού
kroates sillipthentes
Συλληφθέντες των επεισοδίων | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Δημοσίευμα από κροατικό μέσο, μεταφέρει μία νέα σημαντική εξέλιξη στην υπόθεση δολοφονίας του Μιχάλη Κατσούρη στα επεισόδια της Νέας Φιλαδέλφειας μεταξύ οπαδών της ΑΕΚ και της Ντιναμό Ζάγκρεμπ τον περασμένο Αύγουστο.

Όπως αναφέρει η κροατική vecernji.hr, μετά τα επεισόδια οι αστυνομικοί βρήκαν κομμάτια από ματωμένα ρούχα, γυάλινα μπουκάλια καθώς και δύο μαχαίρια με λεπίδες οκτώ και εννέα εκατοστών, με ίχνη αίματος σε αυτά.

Το δημοσίευμα επικαλείται συνομιλία με τον Αθανάσιο Καϋμενάκη, δικηγόρο των περισσότερων από τους Bad Blue Boys που βρίσκονται προφυλακισμένοι στις ελληνικές φυλακές, για τις αδιευκρίνιστες - μέχρι τώρα - συνθήκες κάτω από τις οποίες ο Μιχάλης Κατσούρης βρήκε τραγικό θάνατο.

«Η έρευνα, η οποία άργησε, όπως εξήγησε ο Καυμενάκης, λόγω του μεγάλου αριθμού υπόπτων, καθώς και 11 ποινικών αδικημάτων για τα οποία τους κατηγορούν, τελικά έφερε τα αποτελέσματα της πολυαναμενόμενης πραγματογνωμοσύνης DNA».

Όπως είπε ο δικηγόρος στο κροατικό μέσο, σε δύο μαχαίρια που βρέθηκαν κοντά στη σύγκρουση, δεν βρέθηκε DNA Κροατών πολιτών.

Ωστόσο, συνεχίζει το δημοσίευμα, «ο Έλληνας δικηγόρος που μόλις έλαβε την ανάλυση από την αστυνομία, σημειώνει ότι δεν έχει ακόμη μελετήσει όλες τις λεπτομέρειες ενώ αποκαλύπτει άγνωστες μέχρι τώρα πληροφορίες.

Το θέμα πλέον περιπλέκεται σημαντικά. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, μπορούμε να πούμε ότι είναι καλά νέα, αλλά έχουν εμφανιστεί και νέα βίντεο, οπότε τώρα βρίσκεται σε εξέλιξη μια εντελώς νέα έρευνα» φέρεται να υποστηρίζει ο δικηγόρος σύμφωνα πάντα με την κροατική πηγή.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA