Μενού
dolofonia
  • Α-
  • Α+

Μια 31χρονη γυναίκα και μητέρα δύο παιδιών δολοφονήθηκε άγρια στο κατώφλι του σπιτιού της τον περασμένο Μάρτιο από έναν 31χρονο, ο οποίος στη συνέχεια κατέθεσε στην Αστυνομία ότι μία ώρα νωρίτερα «είχε δει τον Διάβολο»

Το βράδυ της 3ης Μαρτίου η άτυχη Σάρλοτ Γουίλκοκ κάπνιζε ένα τσιγάρο στο κατώφλι του σπιτιού της στο Μπλακμπερν όταν ο Αντονι Στίνσον της επιτέθηκε, σύμφωνα με το Lancs Live, άρχισε να την κλωτσάει και στη συνέχεια τη μαχαίρωσε μέχρι θανάτου. 

Οι Αστυνομικοί που έψαξαν το κινητό του Στίνσον, βρήκαν ένα βίντεο που είχε τραβηχτεί μία ώρα πριν τη δολοφονία και σε αυτό ο ίδιος και ένας φίλος του ραπάρουν και κάνουν λόγο για δολοφονία ενός ατόμου

Ο Στίνσον ομολόγησε την ενοχή του στο δικαστήριο τη Δευτέρα (21/8), ενώ έχει ισχυριστεί ότι τη σκότωσε λόγω ψύχωσης. Όπως προέκυψε από τις έρευνες οι δυο τους δεν γνωρίζονταν. 

Ο ντετέκτιβ αρχιεπιθεωρητής του Λάνκασιρ, Μαρκ Χάουορθ - Όουτς δήλωσε έξω από το δικαστήριο: 

«Στις 3 Μαρτίου του τρέχοντος έτους, ο Στίνσον πλησίασε τη διεύθυνση της Σάρλοτ και για λόγους που είναι γνωστοί μόνο σε αυτόν, εξαπέλυσε μια βίαιη επίθεση εναντίον της στο κατώφλι. Κατά την άγρια επίθεση προκάλεσε στο σώμα της πάνω από 50 μεμονωμένους τραυματισμούς, κάνοντας χρήση μαχαιριού, ενώ ακόμα τη γρονθοκοπούσε και την κλωτσούσε.

Πριν από εκείνο το βράδυ η Σάρλοτ δεν είχε συναντήσει ποτέ ξανά τον Στίνσον και δεν είχε καμία προσωπική σχέση μαζί του. Ήταν απλώς καθισμένη στο κατώφλι της και κάπνιζε ένα τσιγάρο. Θα έπρεπε να ήταν ασφαλής και δεν μπορούσε ποτέ να προβλέψει τι επρόκειτο να συμβεί.

Είναι ξεκάθαρο από τις επαφές με την οικογένεια της Σάρλοτ ότι ήταν πολύ αγαπητή και ο θάνατός της άφησε ένα τεράστιο κενό στις ζωές όσων τη γνώριζαν, κυρίως των δύο παιδιών της που θα μεγαλώσουν τώρα χωρίς τη μητέρα τους. Πρόκειται για μια τόσο άσκοπη απώλεια ζωής σε πραγματικά απαίσιες συνθήκες».

Μάλιστα, όπως αναφέρει το Manchester Evening News, το βράδυ της δολοφονίας η μόλις 15 μηνών κόρη της Σάρλοτ έμεινε μόνη της όλη νύχτα στο σπίτι προτού την ανακαλύψουν οι Αστυνομικοί το επόμενο πρωί.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA