Τραγικό δυστύχημα με δύο ανήλικα κορίτσια να χάνουν τη ζωή τους σημειώθηκε στο χωριό Τερπιλίτσι στην περιφέρεια του Λένινγκραντ στη Ρωσία, όταν τις καταπλάκωσε η σκεπή εγκαταλελειμμένου σπιτιού.
Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, οι δύο ανήλικες γκρέμιζαν τοίχους μέσα στο οίκημα όταν συνέβη το δυστύχημα.
Βίντεο που αναρτήθηκε στα social media δείχνει τις δύο κοπέλες να προσπαθούν να γκρεμίσουν έναν τοίχο χτυπώντας τον επανειλημμένα με πέτρες.
Κάποια στιγμή ο τοίχος υποχωρεί με αποτέλεσμα η σκεπή να πέσει πάνω στα δύο κορίτσια και να προκαλέσει τον θάνατό τους.
Μετά το δυστύχημα οι αρχές της περιοχής διεξάγουν έρευνες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες οι δύο ανήλικες μπήκαν στο κτήριο και γιατί δεν είχαν ληφθεί μέτρα απαγόρευσης της εισόδου σε αυτό.
- Όσκαρ 2026: Ο θρίαμβος της ταινίας «Η μια μάχη μετά την άλλη» και όσα έγιναν τη μεγάλη βραδιά
- Βγαίνει μπροστά ο Τσίπρας στην Αλεξανδρούπολη - Τα μηνύματα που πρόκειται να στείλει
- Έρχονται βροχές και πτώση θερμοκρασίας: Αλλάζει ο καιρός από τη Δευτέρα - Πότε αναμένεται βελτίωση
- H ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη ανάμεσα στις παρουσιάστριες του Real View - Μειώνεται η διάρκεια και... οι μισθοί
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.