Μενού
Πλημμύρα στην Αττάλεια της Τουρκίας
Πλημμύρα στην Αττάλεια της Τουρκίας | Twitter/Video
  • Α-
  • Α+

Ένας νεκρός και εκτεταμένες πλημμύρες είναι ο απολογισμός από τις ισχυρές πλημμύρες που σημειώθηκαν στην Αττάλεια της Τουρκίας.

Το άψυχο σώμα ενός ατόμου εντοπίστηκε σε όχημα που είχε αποκλειστεί σε πλημμυρισμένη υπόγεια διάβαση, όπως αναφέρει το πρακτορείο ειδήσεων Anadolu, επικαλούμενο τοπικές πηγές. 

Ο νεκρός, ένας άνδρας 47 ετών, βρέθηκε κατά τη διάρκεια της επιχείρησης της Πυροσβεστικής και μεταφέρθηκε στην ιατροδικαστική υπηρεσία για να διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή. 

 

Κατά τη διάρκεια της νύχτας που πέρασε, ξέσπασε ισχυρή νεροποντή, με αποτέλεσμα να καταγραφούν σοβαρά προβλήματα, όπως φαίνεται και από τις εικόνες που έρχονται από την Τουρκία. 

Σπίτια και επιχειρήσεις πλημμύρισαν, ενώ οι δρόμοι έγιναν ποτάμια, με αποτέλεσμα να διακοπούν οι μετακινήσεις σε ορισμένες περιοχές.

Ήταν αρκετοί οι απεγκλωβισμοί πολιτών από πλημμυρισμένα κτίρια και οχήματα, όπως μεταφέρει η ίδια πηγή.

Παράλληλα, αεροσκάφος αναγκάστηκε σε εκτροπή στο αεροδρόμιο Γκαζίπασα, αντί για αυτό της Αττάλειας, καθώς οι καιρικές συνθήκες δεν επέτρεπαν την προσέγγισή του. 

Οι τοπικές Αρχές αποφάσισαν να παραμείνουν κλειστά σχολεία σε πληγείσες περιοχές για την προστασία μαθητών και διδακτικού προσωπικού. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA