Είκοσι τέσσερις ημέρες αφότου ο πάπας Φραγκίσκος εισήχθη στο νοσοκομείο Αγκοστίνο Τζεμέλι της Ρώμης, οι θεράποντες ιατροί είναι σε θέση να εκτιμήσουν ότι η εξέλιξη της υγείας του ποντίφικα είναι θετική και ότι βρίσκεται εκτός κινδύνου, σύμφωνα με ανακοίνωση του Βατικανού.
Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η πρόοδος των περασμένων ημερών συνεχίστηκε, όπως δείχνουν οι αιματολογικές εξετάσεις και η θετική ανταπόκριση του πάπα Φραγκίσκου στη φαρμακευτική αγωγή.
Ο πάπας, όμως, δεδομένης της πολυπλοκότητας της κατάστασης για την οποία εισηχθη συο νοσοκομείο, και της λοίμωξης του αναπνευστικού, θα πρέπει να παραμείνει ακόμη, για κάποιες ημέρες, στην πολυκλινική Τζεμέλι. Κατά την σημερινή ημέρα ο ποντίφικας προσευχήθηκε στο παρεκκλήσι που βρίσκεται δίπλα στο δωμάτιό του και κοινώνησε.
- Κόλαφος από Τζίμα: «Όποια πέτρα και αν σηκώσεις στην Κρήτη βρίσκεις... ΟΠΕΚΕΠΕ - Μετά φταίει η Κοβέσι!»
- CBS: Τα έξι σημεία που περιλαμβάνει το «μνημόνιο κατανόησης» ΗΠΑ - Ιράν - Πώς θα ανοίξουν τα Στενά του Ορμούζ
- «Υγειονομική βόμβα» στη Σαντορίνη: Τουρίστες σκόρπισαν τέφρα στα σοκάκια και έγιναν viral
- Μενεγάκη: Το μήνυμα στον Δέλλα για τον χαμό της Μαστροκώστα - «Πίστευα πως θα τα καταφέρει»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.