Είκοσι τέσσερις ημέρες αφότου ο πάπας Φραγκίσκος εισήχθη στο νοσοκομείο Αγκοστίνο Τζεμέλι της Ρώμης, οι θεράποντες ιατροί είναι σε θέση να εκτιμήσουν ότι η εξέλιξη της υγείας του ποντίφικα είναι θετική και ότι βρίσκεται εκτός κινδύνου, σύμφωνα με ανακοίνωση του Βατικανού.
Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η πρόοδος των περασμένων ημερών συνεχίστηκε, όπως δείχνουν οι αιματολογικές εξετάσεις και η θετική ανταπόκριση του πάπα Φραγκίσκου στη φαρμακευτική αγωγή.
Ο πάπας, όμως, δεδομένης της πολυπλοκότητας της κατάστασης για την οποία εισηχθη συο νοσοκομείο, και της λοίμωξης του αναπνευστικού, θα πρέπει να παραμείνει ακόμη, για κάποιες ημέρες, στην πολυκλινική Τζεμέλι. Κατά την σημερινή ημέρα ο ποντίφικας προσευχήθηκε στο παρεκκλήσι που βρίσκεται δίπλα στο δωμάτιό του και κοινώνησε.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.