Μενού
Naomi Swartzentruber
Naomi Swartzentruber | Naomi Swartzentruber/TikTok
  • Α-
  • Α+

Μία γυναίκα μοιράστηκε τη μεγαλύτερη απόφαση που πήρε στη ζωή της όταν, στα 17 της χρόνια, αποφάσισε να το σκάσει από μία κλειστή χριστιανική κοινότητα Άμις, ενώ κατάφερε να ζήσει ανεξάρτητα χορεύοντας ως στριπτιζέζ.

Η Naomi Swartzentruber από τις ΗΠΑ αποκάλυψε στη Sun πώς ξεκίνησε τη μακροχρόνια καριέρα της ως χορεύτρια στριπτίζ, και πώς αυτή διαμόρφωσε τη γυναίκα που είναι σήμερα. 

Η 43χρονη σήμερα Naomi γεννήθηκε εντός μίας κοινότητας Άμις, κοινοβιακά οργανωμένα από μία αίρεση υπερ-συτηρητικών χριστιανών που ζουν αποκομμένοι από τον σύγχρονο πολιτισμό, στο πλαίσιο αγροτοπαραγωγικών οικισμών.

Στριπτιζέζ για 20 χρόνια

Μεγαλωμένη στο Μίσιγκαν, αυτή τη στιγμή ζει στο Coolidge της Αριζόνα, ζώντας μια ζωή που απέχει πολύ από την ανατροφή της. Όταν ήταν 17 ετών, η Swartzentruber έφυγε τρέχοντας από την κλειστή κοινότητα και δεν κοίταξε ποτέ πίσω.

Χωρίς κανέναν να τη στηρίξει στον έξω κόσμο, τη λύση βρήκε σε μία απρόσμενη καριέρα που το πρώην ποίμνιο θα έβρισκε τουλάχιστον κολάσιμη, ως στριπτιζέρ. Μάλιστα, συνέχισε σε αυτή τη δουλειά, που ένιωσε να την απελευθερώνει, για πάνω από 20 χρόνια.

Από μικρή, η Naomi επαναστατούσε απέναντι στους αυστηρούς κανόνες της κοινότητας, κρύβοντας λαθραία στο δωμάτιό της ραδιοφωνάκια, περιοδικά και κόμικς, είδη αυστηρά απαγορευμένα ως «πειρασμοί».

@amishinspiration

Replying to @sam! I was super shy after I first left.

♬ Sneaky Friends - Eitan Epstein Music

Όταν μία μέρα πιάστηκε επ' αυτοφώρω να παραβιάζει την περίφραξη για να συναντήσει έναν «ακόλαστο» νεαρό, αποφάσισε πως δεν μπορούσε να ζει τη ζωή της κρυφά, και έτσι λίγο αργότερα απέδρασε μια και καλή.

Πέρασε λίγος χρόνος μέχρι η Swartzentruber να μπει στον χώρο της νυχτερινής ζωής ως ερωτική χορεύτρια. Ζώντας μόνη στη Μινεσότα και αναζητώντας σταθερό εισόδημα, μία φίλη της συνέστησε να επισκεφθεί ένα τοπικό στριπτιζάδικο, έχοντας πριν ενημερώσει την ιδιοκτήτρια.

Η γυναίκα υποδέχτηκε εγκάρδια τη Naomi, και με συνοπτικές διαδικασίες της πήρε συνέντευξη. Προς έκπληξη της κοπέλας που δεν είχε εμπειρία από αυτό τον χώρο, άλλες δύο χορεύτριες την πήγαν μέχρι τα καμαρίνια, την έγδυσαν, την έντυσαν με ένα αποκαλυπτικό κορμάκι και την έσπρωξαν πάνω στη σκηνή.

Σοκαρισμένη, ταυτόχρονα της άρεσε ο αυθορμητισμός της κατάστασης, και χωρίς να διστάσει έκανε επί τόπου τον πρώτο της χορό, κερδίζοντας 55 δολάρια σε ένα βράδυ. Θαμπωμένη από τα χρήματα, συνέχισε και την επόμενη νύχτα, και δεν σταμάτησε για ακόμα 20 χρόνια.

Την πορεία της στο χώρο ανέκοψε η πανδημία του κορονοϊού, που είχε ως αποτέλεσμα να κατεβάσει ρολά το στριπτιζάδικο. Η Naomi απασχολήθηκε αργότερα ως δημιουργός περιεχομένου στο Tiktok και άλλες πλατφόρμες, ενώ κυκλοφόρησε και ένα αυτοβιογραφικό βιβλίο όπου καταγράφει όλη της την πορεία, από άπιστη «καλόγρια» ως απελευθερωμένη στριπτιζέζ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA