Μενού
india astynomikoi.jpg
Αστυνομικοί στην Ινδία. | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Ως ύποπτη για τη δολοφονία του τετράχρονου γιου της συνελήφθη στην Ινδία μία διευθύνουσα σύμβουλος νεοφυούς επιχείρησης, που δραστηριοποιείται στην τεχνητή νοημοσύνη.

Νωρίτερα, είχε εντοπιστεί το πτώμα του παιδιού μέσα στη βαλίτσα της, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε σήμερα (09/01) η αστυνομία.

Η επικεφαλής της εταιρείας συνελήφθη στην περιοχή Τσιτραντούργκα του κρατιδίου Καρνατάκα καθώς επέστρεφε με ταξί από το γειτονικό κρατίδιο Γκόα αφού βρέθηκε το πτώμα του παιδιού μέσα στη βαλίτσα της.

«Η γυναίκα είχε πάει σε δωμάτιο ξενοδοχείου μαζί με τον γιο της στην Γκόα το Σάββατο, αλλά το αγόρι δεν βρισκόταν μαζί της όταν άδειασε το δωμάτιο, το βράδυ της Δευτέρας», είπε ο επιθεωρητής της αστυνομίας της Γκόα, Πάρες Νάικ.

«Το προσωπικό καθαριότητας του ξενοδοχείου βρήκε ίχνη αίματος στο δωμάτιο όταν η γυναίκα έφυγε και ειδοποίησε την αστυνομία», πρόσθεσε στη συνέχεια

Ινδία: Θρίλερ με το νεκρό μωρό

Η αστυνομία στη συνέχεια επικοινώνησε τηλεφωνικώς με τον ταξιτζή και του ζήτησε να μεταφέρει τη γυναίκα στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα.

«Όταν ανοίξαμε τη βαλίτσα της βρήκαμε το πτώμα του παιδιού», είπε στους δημοσιογράφους ο επικεφαλής της αστυνομίας της Βόρειας Γκόα Νιντχίν Βαλσάν.

Η αστυνομία της Γκόα μετέφερε τη Σεθ στο κρατίδιό της, είπε ο Βαλσάν, προσθέτοντας ότι ο σύζυγός της βρισκόταν στην Ινδονησία και του ζητήθηκε να επιστρέψει στην Ινδία.

Τοπικό δικαστήριο διέταξε την κράτησή της για έξι ημέρες, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων ANI.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA