Ο στρατός του Ισραήλ ανακοίνωσε ότι εντόπισε νεκρή μια όμηρο της Χαμάς έξω από κτίριο κοντά στο νοσοκομείο Αλ Σίφα στη Γάζα.
Πιο αναλυτικά, το πτώμα της Γεχουντίτ Βάις, 65 ετών, από το κιμπούτς Μπέρι φέρεται να βρέθηκε την Τετάρτη μετά από έρευνα των ισραηλινών δυνάμεων στην περιοχή. Στο κτίριο όπου βρέθηκε το πτώμα της εντοπίστηκαν όπλα και το IDF πιστεύει ότι οι ένοπλοι διέφυγαν πριν φτάσουν οι στρατιώτες.
Συγκεκριμένα, ο εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού, αρμόδιος για την αραβική γλώσσα, Avichay Adraee, προχώρησε σε σχετική ανακοίνωση στα social, πληροφορώντας ότι το θύμα ταυτοποιήθηκε από ιατροδικαστή και ότι η οικογένεια της Βάις έχει ενημερωθεί για τον θάνατό της.
Συνταξιούχος, μητέρα πέντε παιδιών, η Γεχουντίτ Βάις είχε απαχθεί από το κιμπούτς Μπεερί, όπου φρόντιζε νήπια. Είχε διαγνωστεί με καρκίνο του μαστού και υποβαλλόταν σε ακτινοθεραπεία, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Times of Israel. Ο σύζυγός της Σμούλικ Βάις σκοτώθηκε κατά την επίθεση της Χαμάς.
- Λιποθύμησε γυναίκα στη συνέντευξη Ανδρουλάκη για τις υποκλοπές
- Με τι καιρό θα κάνουμε Πρωτομαγιά: Οι περιοχές που θα είναι σαν φθινόπωρο
- Απίστευτο περιστατικό στο Παγκράτι: Οδηγός μηχανής ξυλοκόπησε 36χρονη επειδή δεν ήθελε να περιμένει να παρκάρει
- Μπεν Στίλερ: Πώς ένα tweet 3 λέξεων προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων μετά τους πυροβολισμούς στην Ουάσινγκτον
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.