Είχε υπάρξει διαβούλευση ανάμεσα στην κυβέρνηση του Ισραήλ και αυτήν του αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ προτού εξαπολυθούν οι εκτεταμένοι αεροπορικοί βομβαρδισμοί εναντίον της Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, διαβεβαίωσε εκπρόσωπος της προεδρίας των ΗΠΑ παρουσιαστή του τηλεοπτικού δικτύου Fox News, που προτιμά η αμερικανική δεξιά.
Τουλάχιστον 40 άνθρωποι σκοτώθηκαν, ανάμεσά τους παιδιά, και άλλοι τουλάχιστον 150 τραυματίστηκαν στους αεροπορικούς βομβαρδισμούς της πολεμικής αεροπορίας του Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας τις πρώτες πρωινές ώρες, σύμφωνα με εργαζόμενους στις υπηρεσίες πρώτων βοηθειών του παλαιστινιακού θύλακα υπό πολιορκία.
Δυστυχώς, ωστόσο, αυτός φαίνεται πως είναι ένας μικρός αριθμός νεκρών καθώς διαφορετικές πηγές ενημέρωσης τονίζουν πως οι νεκροί είναι πάνω από 60 ενώ αυτή την ώρα το Al Jazeera μεταδίδει πως οι νεκροί είναι τουλάχιστον 86!
- Νετανιάχου σε Ευρωπαίους: «Ήρθε η ώρα για συμμετοχή στον πόλεμο - Ήδη άνοιξαν πυρ στην Κύπρο»
- Όταν η Λόλα Νταϊφά έλεγε ότι είδε τα κλεμμένα της κοσμήματα σε εκπομπή του Γιώργου Τσαγκαράκη
- Αυτοί οι ηθοποιοί συζητούν για τη νέα σειρά του ΑΝΤ1 «Ντέρτι»
- Η Γέφυρα του Μάγκα στον Πειραιά που χώριζε δύο κόσμους
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.