Το χάσμα μεταξύ των πριγκηπικών γόνων Χάρι και Ουίλιαμ μοιάζει αγεφύρωτο, ενώ και οι σύζυγοί τους, Μέγκαν και Κέιτ επίσης αποδέχτηκαν πως δεν υπάρχει πια αντίδοτο για τη σχέση τους, σύμφωνα με δηλώσεις πρώην βασιλικής ανταποκρίτριας στο ΟΚ.
Όπως δήλωσε πριν από μερικές ημέρες η Τζένυ Μποντ, πρώην ανταποκρίτρια της βασιλικής οικογένειας και ειδικός για κάθε θέμα σχετικά με τους γαλαζοαίματους, η πιθανότητα ανακωχής μεταξύ του πρίγκηπα Χάρι και του Πρίγκηπα Ουίλιαμ είναι σχεδόν ανύπαρκτη.
Ακόμα και αν φήμες θέλουν τον δούκα του Σάσσεξ, που πρόσφατα επέστρεψε στο Ηνωμένο Βασίλειο, να ψάχνει για κάποια οδό συμφιλίωσης, η ειδικός Τζένυ Μποντ διαφωνεί.
«Έρχεται μια στιγμή που πρέπει να αποδεχτείς ότι οι ευτυχισμένες οικογένειες δεν είναι ένα παιχνίδι που όλοι μπορούν να παίξουν», δήλωσε και πρόσθεσε πως «Η Κέιτ έχει πληγωθεί και προσβληθεί από πράγματα που έχουν πει ο Χάρι και η Μέγκαν, αλλά μαζί με τον Ουίλιαμ είναι μια πολύ δυνατή ομάδα και υποψιάζομαι ότι, έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα πως η ρήξη με τον Χάρι δεν μπορεί να διορθωθεί στο προσεχές μέλλον».
Ο Χάρι και η Μέγκαν είχαν ήδη από το 2019 ανακοινώσει πως οι σχέσεις τους με τη βασιλική οικογένεια ήταν τεταμένες, ενώ τον Ιανουάριο του 2020 έκαναν επίσημη την αποχώρησή τους από τα βασιλικά τους καθήκοντα, σε μία εξέλιξη που είχε ως βαθύτερο λόγο διαφορές μεταξύ των δύο αδελφών.
«Έχουν βγάλει από το μυαλό τους αυτό το ενδεχόμενο και αποφάσισαν να συνεχίσουν τη ζωή τους», δήλωσε η Τζένυ Μποντ, εκτιμώντας πως Χάρυ και Ουίλιαμ ακολουθούν πλέον διαφορετικά μονοπάτια.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.