Εκτός από τις ρουκέτες, του πυραύλους και τις σφαίρες, σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται και ο ηλεκτρονικός πόλεμος ανάμεσα στο Ισραήλ και την Χεζμπολάχ.
Σύμφωνα με το γραφείο Τύπου της ισλαμιστικής οργάνωσης, το Ισραήλ ρίχνει φυλλάδια που έχουν έναν «πολύ επικίνδυνο» barcode πάνω σε αυτά στην ανατολική κοιλάδα Μπεκάα.
Η Χεζμπολάχ προειδοποιεί ότι η σάρωση του κωδικού από κινητό τηλέφωνο «αφαιρεί όλες τις πληροφορίες» από οποιαδήποτε συσκευή.
Να σημειωθεί ότι προς το παρόν δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο από τον ισραηλινό στρατό.
Επιπλέον, ο επικεφαλής του ισραηλινού στρατού δήλωσε σήμερα πως δεν πρέπει να δοθεί χρόνος στη Χεζμπολάχ και ότι οι επιθέσεις εναντίον της υποστηριζόμενης από το Ιράν οργάνωσης στον Λίβανο θα επιταχυνθούν.
«Η κατάσταση απαιτεί συνεχόμενη, έντονη δράση σε όλα τα πεδία», δήλωσε χαρακτηριστικά ο αρχηγός του ισραηλινού γενικού επιτελείου στρατηγός Χερτσί Χαλεβί.
«Να φύγουν οι Αμερικανοί»
Η κατάσταση στον Λίβανο επιδεινώνεται τις τελευταίες ώρες και «οι Αμερικανοί που βρίσκονται στη χώρα θα πρέπει να φύγουν τώρα που υπάρχουν ακόμη διαθέσιμες πτήσεις», είπε ο εκπρόσωπος του συμβουλίου εθνικής ασφαλείας του Λευκού Οίκου Τζον Κϊρμπι.
«Θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι υπάρχουν ακόμη διαθέσιμες επιλογές για τους Αμερικανούς ώστε να φύγουν. Θα πρέπει να φύγουν τώρα όσο αυτές οι επιλογές είναι διαθέσιμες», είπε ο Κίρμπι στην εκπομπή του τηλεοπτικού δικτύου ABC, Good Morning America.
- «Ξεφεύγει από τα ραντάρ»: Το ελληνικό νησί που αποθέωσε ο Guardian ως τον κρυφό παράδεισο της Ευρώπης
- Πυροβολισμοί σε σούπερ μάρκετ στη Μύκονο - Συναγερμός στην αστυνομία
- Συγκλόνισε η σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα: «Έφυγε το σώμα του, η ψυχή του είναι μαζί μου»
- Θεσσαλονίκη: Πληγωμένο «αετόπουλο» πήγε στο Μετρό με νταλκά: «Είναι φαντασμαγορικό, αλλά χώρισα»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.