Μενού
Το διασωστικό συνεργείο προσεγγίζει τη γυναίκα
Το διασωστικό συνεργείο προσεγγίζει τη γυναίκα | Youtube - Fox 11 Los Angeles
  • Α-
  • Α+

Μία γυναίκα στις ΗΠΑ κατάφερε να επιβιώσει από καθαρό πείσμα, αφού βρήκε καταφύγιο από τα ορμητικά νερά πλημμύρας πάνω στο αναποδογυρισμένο αυτοκίνητό της, και έμεινε εκεί για 15 ώρες, μέχρι να φτάσουν τα διασωστικά συνεργεία.

Εκπληκτικά πλάνα που μοιράστηκε η Daily Mail κατέγραψαν τη στιγμή που η ομάδα διάσωσης με ελικόπτερο έσωσε την παγιδευμένη γυναίκα από τις καταρρακτώδεις πλημμύρες που έπληξαν το Λίβερμορ της Καλιφόρνια τη Δευτέρα (22/1).

«Είχε τύχη βουνό»

Σύμφωνα με το μέσο, οι διασώστες είπαν πως η γυναίκα είχε «τύχη βουνό». Η οδηγός παγιδεύτηκε μαζί με το ΙΧ της σε έναν ορμητικό κολπίσκο που είχε σχηματίσει η νεροποντή, όταν προσπάθησε να διασχίσει μια γέφυρα χαμηλού ύψους και τα ρεύματα αναποδογύρισαν το όχημα.

Έκανε βέβαια το καλύτερο που μπορούσε, σκαρφαλώνοντας στην κορυφή του ΙΧ και μένοντας εκεί, περιμένοντας βοήθεια. Το περιστατικό συνέβη την Τρίτη, μετά τις καταρρακτώδεις καταιγίδες που βύθισαν την περιοχή σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, ενώ κάτοικοι σε όλη την πολιτεία κινδύνευσαν από πτώσεις δέντρων και κτιρίων.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA