Η πρώην πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων και κορυφαίο στέλεχος των Δημοκρατικών Νάνσι Πελόζι, ανακοίνωσε ότι υποστηρίζει την αντιπρόεδρο Κάμαλα Χάρις για να αντικαταστήσει τον Τζο Μπάιντεν ως υποψήφια στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου.
«Με πολύ μεγάλη υπερηφάνεια και απεριόριστο ενθουσιασμό για το μέλλον της χώρας μας υποστηρίζω την υποψηφιότητα της αντιπροέδρου Κάμαλα Χάρις για την προεδρία των ΗΠΑ», αναφέρει η Πελόζι.
«Η ενθουσιώδης υποστήριξή μου για την Κάμαλα Χάρις είναι επίσημη, προσωπική και πολιτική», τονίζει σε ανακοίνωσή της.
«Όσον αφορά την πολιτική, μην κάνετε λάθος: η Κάμαλα Χάρις ως γυναίκα στην πολιτική είναι εξαιρετικά οξυδερκής - και έχω πλήρη εμπιστοσύνη ότι θα μας οδηγήσει στη νίκη τον Νοέμβριο», αναφέρει.
- Η άγνωστη αυτοβιογραφική επιστολή του Μάνου Χατζιδάκι – «Αδιαφορώ για τη δόξα»
- Η επόμενη μέρα στη Μέση Ανατολή: Τι γνωρίζουμε για τη συμφωνία ΗΠΑ - Ιράν - Τα τρία μεγάλα ερωτηματικά
- Πανελλήνιες 2026: Αυλαία σήμερα για τα ΕΠΑΛ, σειρά παίρνουν τα ειδικά μαθήματα – Πότε βγαίνουν οι βάσεις
- Τραγωδία στα Ιωάννινα: Νεκρά τέσσερα αδέλφια από φωτιά στην Κόνιτσα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.