Μενού
πόλη Casper
H πόλη Casper | YouTube
  • Α-
  • Α+

Μια πόλη στο Ουαϊόμινγκ των ΗΠΑ έχει καταγράψει περίεργα περιστατικά τις τελευταίες μέρες, καθώς άστεγοι δεν έχουν πού να μείνουν και πώς να προστατευθούν από τα καιρικά, ζουν στους δρόμους.

Όπως αναφέρει ο δήμαρχος της πόλης, ένα μοτέλ που έκλεισε λόγω πλημμύρας λεηλατήθηκε ενώ η πόλη γέμισε από περιττώματα. Ο ίδιος χαρακτήρισε την κατάσταση ως χάος ενώ έκανε λόγο για άσχημη συμπεριφορά περίπου 200 αστέγων.

Σύμφωνα με τη Neyorkpost, οι άστεγοι προκάλεσαν μεγαλύτερες ζημιές στο μοτέλ από την πλημμύρα που αποτέλεσε και τον βασικό λόγο που έκλεισε. Πολλοί άλλοι άστεγοι ζουν σε άθλιες συνθήκες σε εγκαταλελειμμένα ακίνητα στο Κάσπερ, τα οποία δεν έχουν νερό ή ρεύμα.

Σχεδόν 500 κιλά περιττώματα μαζεύτηκαν από τους δρόμους της πόλης με τον δήμαρχο να κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για θέματα υγιεινής καθώς κάποιοι κατασκηνώνουν σε πάρκα και ποδηλατόδρομους, ενώ άλλοι κοιμούνται στα αυτοκίνητά τους.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο πολλοί άστεγοι βλέπουν την πόλη Casper ως καταφύγιο και δεν φεύγουν ποτέ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA