Ο Μπαράκ Ομπάμα «έδωσε ρέστα» κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης στήριξης στην Κάμαλα Χάρις στο Ντιτρόιτ καθώς άρχισε να τραγουδά στίχους του διάσημου ράπερ Έμινεμ, όταν εκείνος τον παρουσίασε στη σκηνή.
Ο σταρ της ραπ που μεγάλωσε στο Ντιτρόιτ, είναι δηλωμένος υποστηρικτής της υποψηφιότητας Χάρις για τις προεδρικές εκλογές της 5ης Νοεμβρίου και βρέθηκε στην συγκέντρωσή της.
Ο Έμινεμ απευθυνόμενος στο κοινό ανέφερε ότι η Καμάλα Χάρις ενσαρκώνει μια Αμερική όπου οι ατομικές ελευθερίες θα συνεχίσουν να προστατεύονται και όλες οι απόψεις θα μπορούν να ακούγονται.
Στη συνέχεια κάλεσε στη σκηνή τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, ο οποίος τόνισε αρχικά ότι ένιωθε λίγο αγχωμένος που βγήκε στο βήμα μετά τον διάσημο ράπερ.
Τότε, προς έκπληξη όλων, άρχισε να ραπάρει στίχους από το τραγούδι «Lose Yourself» του Έμινεμ προκαλώντας ενθουσιασμό στο κοινό.
Δείτε το σχετικό βίντεο:
- Καίτη Γαρμπή: «Πετσόκοψε» με τον πιο επικό τρόπο το viral φίλτρο του Instagram για τα '80s
- Τανάγρα: H στιγμή που το Phantom φλέγεται στον αέρα - Οι τελευταίες κουβέντες από τον Πύργο Ελέγχου
- Ο τραυματισμός που ξορκίζουν οι αθλητές: Τι σημαίνει πραγματικά η ρήξη χιαστού
- Ο διάλογος που δεν περιμέναμε ποτέ: Η Τούνη απαντά στον Μητσοτάκη με... σκόρδα και AI
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.