Μενού
Η Mia Lee
Η Mia Lee | Instagram
  • Α-
  • Α+

Μία στρίπερ και συνοδός πολυτελείας από τις ΗΠΑ καταφέρνει να βγάζει πάνω από 30.000 δολάρια τη βδομάδα, ενώ τα ξοδεύει για να διευρύνει τους ορίζοντές της.

Η Mia Lee, 35 ετών, γεμίζει τις τσέπες της μετρητά, καθώς εργάζεται σε ένα από τα ελίτ στριπ κλαμπ του Μανχάταν, αλλά δουλεύει κι ως συνοδός πολυτελείας.

Το μυστικό της επιτυχίας

Όπως είπε και στη New York Post, το μυστικό της επιτυχίας της είναι η ιδιάζουσα και πολύπλοκη προσωπικότητά της: «Οι περισσότεροι πελάτες μου λένε ότι είμαι η πιο ενδιαφέρουσα γυναίκα που έχουν γνωρίσει ποτέ».

«Έχω έναν συνδυασμό μοναδικών δεξιοτήτων, ενδιαφερόντων και εμπειριών ζωής», δήλωσε και πώς να την αμφισβητήσει κανείς, αφού η Mia είναι πάντα απασχολημένη με κάποια δραστηριότητα, όταν δεν περνάει τον καιρό της ταξιδεύοντας τον κόσμο.

Αναφέρεται στον εαυτό της ως «ψυχοπαθή». Κάνει μαθήματα μεικτών πολεμικών τεχνών (MMA), σκοποβολή, τρέχει σε Ράλλυ, μιλάει τέσσερις γλώσσες και έχει ταξιδέψει σε περισσότερες από 60 χώρες.

Ξεκίνησε ως λογίστρια

Η 35χρονη ξεκίνησε τη σταδιοδρομία της μετρώντας τα χρήματα άλλων, αφού εργαζόταν για μερικά χρόνια ως λογίστρια στο χρηματιστήριο της Wall Street, αν και δεν μοιράζεται τις λεπτομέρειες της θέσης της.

Πλέον προωθείται στις πλατφόρμες της στα social media αλλά και μέσω του προσωπικού της σάιτ, και χρεώνει τη συνοδεία από 1.300 έως και 7.000 δολάρια το βράδυ.

Και οι τιμές της βέβαια φουσκώνουν όσο πλησιάζει το τέλος του χρόνου, με την περίοδο των Χριστουγέννων να είναι η πιο επικερδής. «Νομίζω ο συνδυασμός του κρύου και των χριστουγεννιάτικων πάρτι μου φέρνει περισσότερους πελάτες. Πολλοί από αυτούς δεν θέλουν να περάσουν χρόνο με τις οικογένειές τους, και ψάχνουν για μία απόδραση» δήλωσε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA