Μενού
india
Κατάρρευση γερανού στην Ινδία | YouTube/ANI News
  • Α-
  • Α+

Ένα τραγικό ατύχημα συνέβη στην Ινδία όταν κατά τη διάρκεια έργων κατασκευής γέφυρας στη δυτική πολιτεία Μαχαράστρα, κατέρρευσε γερανός.

Αποτέλεσμα ήταν να χάσουν τη ζωή τους τουλάχιστον 16 εργαζόμενοι, ενώ όπως αναφέρει το ΑΠΕ - ΜΠΕ, εκφράζονται φόβοι ότι υπάρχουν αρκετοί παγιδευμένοι στα συντρίμμια.

Πλάνα που μετέδωσαν ινδικά τηλεοπτικά δίκτυο εικονίζουν τα συντρίμμια του γερανού στο έδαφος, ανάμεσα σε κολόνες της γέφυρας, κοντά στη Σαχάπουρ, περίπου 80 χιλιόμετρα από την πολιτειακή πρωτεύουσα Μουμπάι.

Σωστικά συνεργεία προσπαθούν να ανασύρουν τα θύματα και μέχρι στιγμής έχουν περισυλλέξει τα πτώματα 16 εργαζόμενων, σύμφωνα με αξιωματούχο της υπηρεσίας αντιμετώπισης καταστροφών.

Τα αίτια της κατάρρευσης του πελώριου γερανού δεν είναι ακόμη σαφή.

Ο ομοσπονδιακός πρωθυπουργός Ναρέντρα Μόντι εξέφρασε την «οδύνη» του για το δυστύχημα και τα «πιο βαθιά συλλυπητήριά του» στις οικογένειες των εργαζομένων που σκοτώθηκαν.

Ανακοίνωσε μάλιστα χρηματικό βοήθημα αξίας 200.000 ρουπίες (περίπου 2.200 ευρώ) στις οικογένειες των θανόντων και 50.000 ρουπίες (περίπου 550 ευρώ) στους τραυματίες.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA