Μενού
Η εγκατάσταση του θρησκευτικού σχολείου
Η εγκατάσταση του θρησκευτικού σχολείου | Facebook
  • Α-
  • Α+

Ένα χριστιανικό σχολείο της Φλόριντα των ΗΠΑ απέβαλε δύο από τους μαθητές του αυτή την εβδομάδα, λόγω της μητέρας τους, που εργάζεται ως πορνοστάρ του Onlyfans.

Η «σταγόνα» που ξεχείλισε το ποτήρι όμως ήρθε όταν η γυναίκα αρνήθηκε να βγάλει από το ΙΧ της ένα αυτοκόλλητο, που διαφήμιζε το «ακατάλληλο» περιεχόμενό της.

Όπως γράφει η New York Post, η Michelle Cline, η οποία εργάζεται με το ψευδώνυμο Piper Fawn, είχε και «προηγούμενα» με το σχολείο, αφού στο παρελθόν της είχε απαγορευτεί να φέρει το όχημα στην πανεπιστημιούπολη του Liberty Christian Preparatory School, μετά από σωρεία παραπόνων εξοργισμένων γονιών.

«Πίστευα ότι αφού μου ζήτησαν να παρκάρω έξω από την πανεπιστημιούπολη και συμμορφώθηκα, το θέμα ήταν λήξαν. Δεν μπήκα ποτέ ξανά με το αυτοκίνητό μου εντός του χώρου, αλλά μετά φαίνεται δεν τους ήταν αρκετό και ήθελαν να το πάνε ένα βήμα παραπέρα», δήλωσε η Cline στο μέσο.

Το πήγαν στα άκρα

Το σχολείο ωστόσο κλιμάκωσε την μεταξύ τους έχθρα, με μία επιστολή που ενημέρωνε την οικογένεια πως η εγγραφή των παιδιών στο ίδρυμα θα τερματιζόταν άμεσα, λόγω της απόφασης της μητέρας να συνεχίσει να διαφημίζει δημόσια τον «πορνογραφικό ιστότοπο».

Η σχολική επιτροπή σημείωσε ότι η Cline και ο σύζυγός, της διέπρατταν εν γνώσει τους αμαρτία βιντεοσκοπώντας και διανέμοντας το «ακατάλληλο δι' ανηλίκους» υλικό τους, το οποίο τους αποφέρει έως και 20.000 δολάρια το μήνα. Ο Διευθυντής του Σχολείου, Jeremy Thomas, επιβεβαίωσε την απόφαση, δηλώνοντας ότι λαμβάνει μέτρα για να «προστατεύσει την αθωότητα των παιδιών».

Από τη μεριά της η μητέρα μιλά για υποκρισία του θρησκευτικού ιδρύματος, και «όψιμη» αγανάκτηση. «Τα παιδιά μου πήγαιναν σε αυτό το σχολείο για πάνω από πέντε χρόνια. Είναι αστείο, έχουμε κάνει OnlyFans εδώ και τρεισήμισι χρόνια, και τα αυτοκόλλητα τα έβαλα στο αυτοκίνητο εδώ και 2 χρόνια».

«Είμαι ο ίδιος άνθρωπος που πήγαινε στη λειτουργία τρία χρόνια πριν. Δεν έχω αλλάξει. Το Onlyfans είναι απλά ένα μέρος της ζωής μου που διάλεξα να μοιραστώ και να βγάλω προς τα έξω».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA