Το Ιράν απαίτησε οι προγραμματισμένες για την ερχόμενη Παρασκευή, (06/02), συνομιλίες με τις Ηνωμένες Πολιτείες να μεταφερθούν στο Ομάν από την Κωνσταντινούπολη και να διεξαχθούν σε διμερή μορφή, όπως ανέφερε σήμερα, (03/02) το Axios, επικαλούμενο δύο πηγές που γνωρίζουν το θέμα.
Σημειώνεται ότι την Παρασκευή πρόκειται να ταξιδέψουν στην Κωνσταντινούπολη ο Στιβ Γουίτκοφ και ο Τζάρεντ Κούσνερ, προκειμένου να έχουν απευθείας συνάντηση με τον Ιρανό υπουργό Εξωτερικών Αμπάς Αραγκτσί, σηματοδοτώντας την έναρξη των συνομιλιών για το πρόγραμμα πυρηνικών όπλων της Τεχεράνης.
Σύμφωνα με το διεθνές πρακτορείο Reuters, το Ιράν ζητά επιπλέον οι συζητήσεις να επικεντρωθούν αποκλειστικά και μόνο στο πρόγραμμα πυρηνικών, δίχως τη συμμετοχή των άλλων χωρών της περιοχής, οι οποίες είχαν προκληθεί στην Κωνσταντινούπολη.
- Η καθαρή κουβέντα για την άνοιξη, η ευθύνη του Διδασκάλου και τα δύο όργανα της ΕΛΑΣ
- Ραγδαία επιδείνωση του καιρού με καταιγίδες και χαλάζι - Η πρόγνωση Μαρουσάκη (και) για την Αττική
- «Μάρτυρας»: Η απίστευτη αληθινή ιστορία, πίσω από τη σειρά που καθηλώνει στο Netflix
- Λόπεζ: «Θα έκανα σεξ με οποιονδήποτε από τους ηθοποιούς της ταινίας True Romance»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.