Στιγμές τρόμου έζησαν τουρίστες στην Ισπανία λόγω της άγνοιάς τους. Και αυτό διότι νόμιζαν πως κολυμπούσαν δίπλα από έναν καρχαρία!
Ντόπιοι και τουρίστες που απολάμβαναν το μπάνιο τους στην παραλία La Antilla, στην Ουέλβα της Ισπανίας, όταν διαπίστωσαν πως ένα ψάρι τεραστίων διαστάσεων με πτερύγιο εκτός νερού βρισκόταν δίπλα από τους κολυμβητές.
Ντόπιοι και τουρίστες πανικοβλήθηκαν, έτρεχαν και φώναζαν φοβισμένοι αφού θεώρησαν πως εμφανίστηκε καρχαρίας.
Δεν ήταν καρχαρίας
Σύμφωνα με την Daily Mail αστυνομία βρέθηκε στο σημείο και επιβεβαίωσε πώς «δεν είναι καρχαρίας. Δεν είναι ούτε φάλαινα δολοφόνος. Το ζώο που μας επισκέφθηκε φαίνεται να είναι μια φάλαινα με ράμφος Cuvier, η οποία κατέχει το ρεκόρ για καταδύσεις σε βαθιά νερά. Ενδεχομένως να ήταν αποπροσανατολισμένη».
Η φάλαινα με ράμφος Cuvier είναι μια από τις πιο συχνά εντοπισμένες ραμφοφάλαινες παρά το γεγονός ότι το είδος συχνάζει σε βαθιά νερά. Το είδος κατέχει επίσης το ρεκόρ για τη μεγαλύτερη κατάδυση. Μια φάλαινα πέρασε τρεις ώρες και 42 λεπτά χωρίς να βγει στον αέρα, σύμφωνα με τους επιστήμονες.
Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.