Άδοξα έλειξαν οι πανηγυρισμοί στην Ισπανία για την κατάκτηση του Μουντιάλ, καθώς ένα παιδί 13 ετών έχασε τη ζωή του στη Σαλαμάνκα.
Όπως μεταδίδουν τα ισπανικά ΜΜΕ, ο άτυχος νεαρός βρισκόταν σε ένα συντριβάνι κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών, όταν το πάνω μέρος της κατασκευής αποκολλήθηκε και τον καταπλάκωσε.
Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο αλλά και πυροσβεστική, με τους διασώστες να δίνουν μάχη για να τον απεγκλωβίσουν εκείνον και ακόμη ένα άτομο και να τους μεταφέρουν άμεσα στο νοσοκομείο. Ωστόσο, ο 13χρονος δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.
Μέχρι τώρα δεν έχει διαπιστωθεί που οφείλεται το τραγικό αυτό δυστύχημα και τις συνθήκες αυτού.
- Μουντιάλ 2026: Καψόνι πιλότου σε Αργεντινούς επιβάτες - Τους είπε ότι νίκησαν
- Αλεξάνδρου: Βρέθηκε μπροστά σε καβγά μέσα στο πλοίο για Νάξο - Η αντίδρασή του τα ΄πε όλα
- «Μόνο 4 ευρώ το πιτόγυρο;»: Φινλανδός τουρίστας ενθουσιάστηκε με τις τιμές της Ελλάδας - To Χ τον «διέλυσε»
- Ποιος ήταν ο Δημήτρης Μητρόπουλος για τον οποίο ακούσαμε στον τελικό του Μουντιάλ
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.