Έκπληκτος έμεινε ένας 43χρονος από την Ιταλία όταν άνοιξε το δέμα που παρέλαβε και υποτίθεται ότι θα περιείχε τα αυτοκόλλητα ποδοσφαιριστών τα οποία παρήγγειλε διαδικτυακά.
Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν ΜΜΕ από τη γειτονική χώρα, ο άνδρας που μένει στην ιστορική Πομπηία, λίγα χιλιόμετρα μακριά από τη Νάπολι, αντί για αυτοκόλλητα διαπίστωσε ότι το δέμα περιελάμβανε δύο σακουλάκια με λευκή σκόνη.
Ιταλία: Ηρωίνη στα σακουλάκια
Θορυβημένος με όσα αντίκρισε, ο άνδρας βρέθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του για να καταγγείλει το γεγονός και λίγο αργότερα έμαθε ότι επρόκειτο για καθαρή ηρωίνη βάρους 180 γραμμαρίων.
Ο ιταλικός Τύπος, μεταδίδει, ότι οι Αρχές αναζητούν τον αποστολέα του δέματος.
- 2 αποδείξεις από το «Βρώμικο '89»: Πόσες δραχμές θέλαμε για ένα τραπέζι στις διακοπές και μπεργκεράκι;
- Ομπρέλες μόνο για μωρά και παππούδες: Μία παραλία στη Σαρδηνία το «ξεχείλωσε» με τους κανόνες
- Ο Τραμπ κομπάζει για την «μυστική αποστολή» για να μείνει ανοιχτό το Ορμούζ αλλά οι NYT τον προσγειώνουν
- Το πικρό και μοναχικό «φινάλε» της Σαπφώς Νοταρά – Ήταν νεκρή δύο ημέρες όταν την βρήκαν
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.