Ένας άνδρας έχασε την ζωή του σήμερα το πρωί στο αεροδρόμιο Όριο Αλ Σέριο του Μπέργκαμο στην Ιταλία.
Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, είχε καταφέρει να εισέλθει στον διάδρομο προσαπογείωσης και είχε αρχίσει να τρέχει προς την κατεύθυνση αεροσκάφους που είχε ξεκινήσει την τροχοδρόμηση.
Ο κινητήρας του αεροσκάφους φέρεται να «ρούφηξε» τον άτυχο άνδρα, κάτι που προκάλεσε τον ακαριαίο θάνατό του. Δεν έχει εξακριβωθεί αν επρόκειτο για επιβάτη ή εργαζόμενο του αεροσταθμού.
Το αεροσκάφος, ενα Airbus A312, ανήκει στην εταιρία Volotea και ετοιμαζόταν να αναχωρήσει για τις Αστούριες της βόρειας Ισπανίας. Μετα το τραγικό συμβάν το αεροδρόμιο του Μπέργκαμο παρέμεινε κλειστό για μια περίπου ώρα.
- Το μήνυμα Γεραπετρίτη στους Γερμανούς, η μεγάλη κινητοποίηση για το ΠΑΣΟΚ και η αγωνία του Τρύφωνα
- Πώς το Ισραήλ «εξόντωσε» τον Αλί Λαριτζανί, de facto ηγέτη του Ιράν – Η αποστολή 1.600 χλμ. μακριά
- Απεργία Ταξί: «Χειρόφρενο» για δεύτερη ημέρα σε όλη τη χώρα – Συγκέντρωση του ΣΑΤΑ και πορεία
- Καιρός σήμερα: Τι ώρα θα αρχίσουν οι βροχές στην Αττική – Αναλυτική πρόγνωση για όλη τη χώρα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.