Η νέα τοιχογραφία του Banksy, που αποκαλύφθηκε στις 17 Μαρτίου στην πλευρά ενός κτιρίου κατοικιών στην οδό Hornsey στο Finsbury Park του βόρειου Λονδίνου και λίγες ημέρες μετά βανδαλίστηκε από αγνώστους που πέταξαν πάνω του λευκή μπογιά, έχει πλέον καλυφθεί με πλαστική μεμβράνη και περιβάλλεται από ξύλινες σανίδες.
Το νέο αυτό έργο αποτελείται από πράσινη μπογιά, που έχει ψεκαστεί σ’ έναν τοίχο πίσω από ένα δέντρο με γυμνά κλαδιά. Η πράσινη μπογιά στον τοίχο μοιάζει να δημιουργεί το φύλλωμα του δέντρου.
Διαβάστε περισσότερα στο monopoli.gr
- Η Όπρα Γουίνφρεϊ αποκαλύπτει για πρώτη φορά μετά από 50 χρόνια το λάθος στο όνομά της
- Η Σάρον Στόουν έκοψε για έναν μήνα τη μαριχουάνα και δηλώνει άρρωστη
- Ο καταγεγραμμένος βρυκόλακας που τρομοκράτησε τη Μύκονο
- Μαριάντα Πιερίδη: «Το κεφάλαιο γάμος έκλεισε για μένα – Η επόμενη νύφη θα είναι η σύζυγος του γιου μου»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.