Μενού
Φρέντι Μπελέρη
Φρέντι Μπελέρη | Φρέντης Μπελέρης - Fredi Beleris / Facebook
  • Α-
  • Α+

To Eφετείο στα Τίρανα καταδίκασε τον Φρέντι Μπελέρη για δύο χρόνια φυλάκισης.

Ο εκλεγμένος δήμαρχος Χιμάρας και ευρωβουλευτής της ΝΔ θα παραμείνει στη φυλακή μέχρι τον Οκτώβριο, σύμφωνα με την σημερινή απόφαση του Αλβανικού δικαστηρίου.

Ουσιαστικά το δικαστήριο Τιράνων επανέλαβε σε δεύτερο βαθμό την πρωτόδικη απόφαση.

Ο γιος του Φρέντη Μπελέρη, Πέτρος, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους έκανε λόγο για «απόφαση ντροπή που όμοιά της δεν έχει ξαναυπάρξει» και για «δίκη παρωδία».

Στην προηγούμενη συνεδρίαση η συνήγορος υπεράσπισης του Φρέντι Μπελέρη αποδόμησε όλο το κατηγορητήριο.

Ένα κατηγορητήριο που στηρίζεται σε κάποια στοιχεία που δημιουργήθηκαν σε κάποιους μάρτυρες που φαινόταν να βρίσκονται την ίδια στιγμή τόσο στη Χιμάρα όσο και στην Αυλώνα, με κάποιους μάρτυρες κατηγορίας που έχουν χρηματιστεί, όπως αναφέρει η ΕΡΤ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Φόρτωση BOLM...