Είναι 61 ετών πια ο Τομ Κρουζ, αλλά δε σταματά να αναζητά νέες προκλήσεις στην τέχνη του, δε σταματά να κάνει το έξτρα βήμα, εκεί που οι συνάδελφοι του θα ένιωθαν φόβο και θα έκαναν πολλά βήματα πίσω. Ο ηθοποιός, παραγωγός, part time κασκαντέρ Τομ Κρουζ, βρέθηκε πρόσφατα στο Φεστιβάλ Κανών, με αφορμή την πρεμιέρα της ταινίας του "Mission Impossible: The Reckoning". Εκεί, μπροστά στον τηλεοπτικό φακό, πέρα από τις βαρετές φιλοφρονήσεις προς τους συντελεστές της ταινίας, ο Κρουζ χάρισε και κάποιο απόσταγμα σοφίας, κάποιες συμβουλές ζωής προς νέους ηθοποιούς και όχι μόνο.
«Μη φοβάσαι το φόβο, απλά δούλεψε πολύ για να γίνεις ανταγωνιστικός σε αυτό που κάνεις».
«Μην προσπαθείς να είσαι πάντα προσεκτικός, προσπάθησε να γίνεις ανταγωνιστικός».
«Κάθε στόχος εκεί έξω θέλει κυνήγι, για μια ολόκληρη ζωή»
«Στη δουλειά μου μελετάω, δουλεύω, μαθαίνω και αυτό το κάνω συνέχεια, χωρίς σταματημό, μέχρι σήμερα».
«Όταν με ενδιαφέρει κάτι, μελετάω, μελετάω μέχρι να βρώ κι άλλες γνώσεις»
«Αυτό που για σένα είναι αληθινό, είναι αληθινό, μη το καταστρέφεις για κανέναν άλλο»
Eντάξει βέβαια, μέσα σε όλο αυτό το «κυνήγι» του Τομ Κρουζ, υπήρξαν και κάποιες στιγμές που απλά τίποτα δεν είχε λογική και γιόλαρε. Τον αγαπάμε και για εκείνη την τρέλα στην Όπρα Γουίνφρι.
- Ένας «στρατός» από χταπόδια: Γιατί η Ιταλία απελευθέρωσε 130.000 στη Μεσόγειο
- Βίντεο - ντοκουμέντο από τη στιγμή που ο παγετώνας καταρρέει στο Νεπάλ: Στους 579 οι νεκροί
- Μητσοτάκης: «Κατώτατος μισθός πάνω από 950 ευρώ πριν τις εκλογές - Η ΝΔ εγγυάται σταθερότητα και προκοπή»
- Πρόστιμο-μαμούθ στον 30χρονο μετά από καταδίωξη στη Θεσσαλονίκη - Σοκάρει το βίντεο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.