Μενού
Σκορπιός
Σκορπιός | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Από τσίμπημα σκορπιού έχασε τη ζωή του ένα τρίχρονο κοριτσάκι στη Βραζιλία. Κοιμόταν όταν ο σκορπιός πέρασε κάτω από τα ρούχα της και την τσίμπησε. 

Η τρίχρονη Μαρία υπέστη καρδιακή ανακοπή όταν την τσίμπησε ο σκορπιός στις 25 Σεπτεμβρίου και ξεψύχησε στο νοσοκομείο Regional de Mato Grosso do Sul την 1η Οκτωβρίου παρόλο που είχε δεχτεί θεραπεία με αντισώματα κατά του τσιμπήματος. 

«Η εικόνα θα μείνει στο κεφάλι μου για πάντα. Κάθισε στο κρεβάτι, γύρισε και είδα τον σκορπιό κολλημένο στην πλάτη της. Δεν ήταν ένας μικρός σκορπιός, ήταν ένας μεγάλος σκορπιός. Προσπάθησα να διώξω τον σκορπιό και η μικρή παρόλο που πονούσε, σήκωσε το μικρό της δάχτυλο και μου έδειξε ότι ο σκορπιός κατέληξε στο πουκάμισο μου. Τίναξα το χέρι μου, το πέταξα στο έδαφος και το σκότωσα» είπε η 27χρονη μητέρα του άτυχου κοριτσιού. 

Αμέσως μετά το περιστατικό βγήκαν έξω με τη μητέρα να φωνάζει για βοήθεια όσο η μικρή έκανε εμετό. Σύμφωνα με τη New York Post, ένας γείτονας τους μετέφερε στο νοσοκομείο αλλά δυστυχώς το κοριτσάκι δεν τα κατάφερε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA