Μενού
Κουνούπια
Κουνούπια | Unsplash
  • Α-
  • Α+

Δύσκολο φαίνεται πως ήταν το ρεπορτάζ για μία δημοσιογράφο στην Αυστραλία, η οποία, όπως αναφέρει η New York Post, την ώρα που ήταν στον «αέρα», άρχισε να δέχεται «συντονισμένη και ενοχλητική επίθεση» από κουνούπι.

Πρόκειται για την Andrea Crothers, δημοσιογράφο του αυστραλιανού Today Show, η οποία προσπαθούσε να καλύψει τις πρόσφατες πλημμύρες στο Μπρίσμπεϊν, όταν το ενοχλητικό έντομο προσγειώθηκε στο πρόσωπό της.

Στο βίντεο, που «ανέβηκε» στο διαδίκτυο και έκανε γρήγορα τον γύρο των social media, φαίνεται να παλεύει με το ενοχλητικό κουνούπι, αλλά να αστοχεί όταν προσπαθεί να το χτυπήσει. Μάλιστα, σε μία προσπάθεια χτύπησε και το πρόσωπό της.

Μετά το χτύπημα στο πρόσωπό της, το οποίο ήταν ομολογουμένως αρκετά δυνατό, η Crothers έφυγε τρέχοντας από την κάμερα κουνώντας τα χέρια της καθώς η «επίθεση» του εντόμου συνεχιζόταν.

Στο στούντιο, όμως φαίνεται πως απολάμβαναν το σόου, με τους παρουσιαστές να λένε: «Ένα μικρό απρόοπτο σημειώθηκε σήμερα, την ώρα που η Andrea Crothers, η οποία είναι μια από τις σπουδαίες ρεπόρτερ μας στην εκπομπή, καλύπτει τις πλημμύρες στο Μπρίσμπεϊν. Παρά τα όσα έγιναν, έκανε καταπληκτική δουλειά».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA