Ένας 24χρονος από το Πακιστάν βρέθηκε νεκρός από όπλο αστυνομικού στην Κύπρου, στην περιοχή Στροβόλου, στη Λευκωσία.
Όπως αναφέρει η ΕΡΤ ο πυροβολισμός ήταν από το όπλο αστυνομικού, εναντίον ομάδας διακινητών παράνομων μεταναστών από τα κατεχόμενα σε επεισόδιο στο μικτό χωριό Ποταμιά στη Νεκρή Ζώνη.
Μέλος της ομάδας φέρεται να ήταν και ο 24χρονος, υπό απέλαση πρώην αιτητής ασύλου ο οποίος διέμενε σε άλλη διεύθυνση από εκείνη που είχαν οι Αρχές.
Εκτιμάται ότι ο νεκρός αφέθηκε είτε τραυματισμένος είτε ήδη νεκρός στο χώρο όπου βρέθηκε
Ωστόσο, το ζήτημα που προκύπτει αφορά το γεγονός ότι πέρασαν τέσσερις μέρες για να ανακαλυφθεί στη νεκροτομή η σφαίρα στο σώμα του και να κληθεί τελικά Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων.
Πολιτικά κόμματα αφήνουν υπόνοιες ότι επιχειρήθηκε συγκάλυψη κάτι που, εάν ισχύει, εγείρει τεράστιο θέμα για την Αστυνομία.
Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.