Μενού
Στρατιώτες
Απόδοση τιμών από τις Ένοπλες Δυνάμεις | EUROKINISSI / ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ
  • Α-
  • Α+

Καταγγελία πως έπεσαν θύματα ξυλοδαρμού από 15 άτομα έκαναν δύο εθνοφρουροί των Ελληνικών Δυνάμεων Κύπρου (ΕΛΔΥΚ), οι οποίοι σύμφωνα με το sigmalive.com, πρόσθεσαν πως το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής (21/01).

Συγκεκριμένα, το περιστατικό στην Κύπρο με τους εθνοφρουρούς της ΕΛΔΥΚ, σημειώθηκε στις 19:30 το απόγευμα της Κυριακής, όταν οι δύο στρατιώτες επέστρεφαν στη μονάδα τους από έξοδο.

Όπως ανέφεραν, δέχθηκαν επίθεση από 15 άτομα με αποτέλεσμα να κριθεί αναγκαία η διακομιδή τους στο Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Ο ένας εθνοφρουρός των ΕΛΔΥΚ, όπως διευκρινίζεται, φέρει εξωτερικές κακώσεις και πήρε εξιτήριο από το Νοσοκομείο, ενώ ο άλλος υπέστη κάταγμα κάτω γνάθου και παρέμεινε για νοσηλεία.

Οι δύο τραυματίες, στην πρώτη τους κατάθεση, υπογράμμισαν πως δεν ξέρουν τα κίνητρα της επίθεσης, ενώ την ίδια ώρα βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες της Αστυνομίας για τον ξυλοδαρμό των στρατιωτών της ΕΛΔΥΚ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA