Την άποψη του για την υπόθεση Έπσταϊν εξέφρασε ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν, ερωτηθείς σήμερα, Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου στο Παρίσι.
Ο Εμανουέλ Μακρόν υπογράμμισε πως η υπόθεση αφορά πρωτίστως τις ΗΠΑ και ότι η αμερικανική δικαιοσύνη «θα πρέπει να κάνει τη δουλειά της», ενώ επισήμανε πως οι ένοχοι θα πρέπει να οδηγηθούν ενώπιον της.
Ο Γάλλος πρόεδρος δήλωσε επίσης ότι οι σκέψεις του είναι στα θύματα αυτής της υπόθεσης, πολλά από τα οποία, όπως είπε, επιθυμούν να τοποθετηθούν.
Εξέφρασε τέλος, τη λύπη του για το γεγονός ότι δημοσιοποιήθηκαν ονόματα και φωτογραφίες των θυμάτων.
- Καλλιθέα: Ο αυτόπτης που έκανε ΚΑΡΠΑ στο κοριτσάκι περιγράφει τη στιγμή - «Προσπαθούσαν με λάθος τρόπο»
- Αστυνομικοί στο θέατρο εν ώρα παράστασης – Η αντίδραση Χειλάκη και Μαξίμου
- Ακίνητα: Ποια περιοχή της Αττικής «εκτοξεύτηκε» σε ζήτηση - Ραγδαία άνοδος για συνοικία έκπληξη
- Η διαφήμιση με τη Serena Williams στο ημίχρονο του Super Bowl που εξόργισε εκατομμύρια θεατές
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.