Μενού
matthew-perry
Μάθιου Πέρι | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Την ώρα που εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο παραμένουν «μουδιασμένοι» από τον θάνατο του «Τσάντλερ» από την αγαπημένη τηλεοπτική σειρά «Τα Φιλαράκια», οργή έχουν προκαλέσει αναρτήσεις του κωμικού και πρώην σεναριογράφος των κειμένων του Saturday Night Live, Κέβιν Μπρέναν, ο οποίος χλεύασε τον θάνατο του Μάθιου Πέρι με τρόπο αισχρό.

«Μου αρέσει όταν πεθαίνουν οι τοξικομανείς» έγραψε ο Κέβιν Μπρέναν προκαλώντας αντιδράσεις στα social media. Και σαν να μην έφτανε αυτό, συνέχισε με μία σειρά από αναρτήσεις στο ίδιο χλευαστικό ύφος για τον θάνατο του ηθοποιού. «Πνίγηκε σε μπανιέρα. ΧΑΧΑΧΑΧΑ», έγραψε αρχικά ο Μπρέναν ο οποίος όταν ρωτήθηκε γιατί είναι αστείο ο πνιγμός σε υδρομασάζ, απάντησε «επειδή δεν είναι πολύ βαθιά».Στη συνέχεια, ο Μπρέναν υπερασπίστηκε τα σχόλιά του μετά από σχετικό άρθρο στο TMZ λέγοντας πως «Δεν κορόιδευα. Σκέφτηκα».

«Έχω γίνει τρεντ;» έγραψε στη συνέχεια ενώ πολλοί έσπευσαν να τον βρίσουν ως απάντηση στην αναισθησία του για τον θάνατο του Μάθιου Πέρι, γράφοντας, «ελπίζω να μην σε επηρεάσει ποτέ αυτή η ύπουλη ασθένεια». Ο Μπρέναν ωστόσο δεν πτοήθηκε και αναδημοσίευσε το σχόλιο, γράφοντας: «Ακούγεται διασκεδαστικό».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA