Μενού
Αστυνομία στο Λονδίνο
Αστυνομία στο Λονδίνο | AP
  • Α-
  • Α+

Ένας μαθητής στο Λονδίνο μαχαίρωσε θανάσιμα 15χρονη συμμαθήτριά του μέσα στο λεωφορείο που θα τους πήγαινε στο σχολείο. Ο λόγος; Το νεαρό κορίτσι δεν δέχτηκε τα λουλούδια που της πρόσφερε και τον απέρριψε.

Το περιστατικό που σόκαρε τη Βρετανική κοινωνία συνέβη σήμερα (27/9) περί τις 08.30 προ μεσημβρίας στο Κρόιντον του νότιου Λονδίνου. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sky News, αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν πως είδαν ένα γκρουπ από μαθητές του ιδιωτικού σχολείου Old Palace of John Whitgift να επιβιβάζεται στο λεωφορείο της γραμμής 60 λίγο πριν το τραγικό περιστατικό. 

Μάρτυρες εντός του λεωφορείου δήλωσαν πως πριν το συμβάν άκουγαν το κορίτσι να αρνείται τα λουλούδια που ήθελε να της δώσει ο δράστης, λέγοντάς του πως «δεν θέλει να τα έχουν πια».

Όσο απίστευτο και αν ακούγεται, η απόρριψη του κοριτσιού φαίνεται πως προκάλεσε αυτή τη βίαιη αντίδραση του μαθητή. Η αστυνομία έχει αποκλείσει τo σημείο από το πρωί ερευνώντας για στοιχεία. Πριν από λίγες ώρες, ο αστυνομικός διευθυντής της Αστυνομίας του Λονδίνου, Άντυ Μπρίτεν έδωσε νέες πληροφορίες σχετικά με την εξέλιξη των ερευνών.

«Σήμερα το πρωί οι αξιωματικοί μας βρίσκονταν στη σκηνή του εγκλήματος μόλις δύο λεπτά αφού ενημερωθήκαμε για το συμβάν για να παράσχουν πρώτες βοήθειες. Δυστυχώς, παρά τις προσπάθειες των αστυνομικών και των διασωστών, το 15 χρονών κορίτσι εξέπνευσε επί τόπου» δήλωσε ο αστυνομικός διευθυντής και πρόσθεσε πως «Αυτός είναι ο χειρότερος εφιάλτης κάθε γονιού. Είμαστε όλοι συντετριμμένοι, και ξέρω πως πολλοί συμπολίτες μας στο Κρόιντον νιώθουν το ίδιο».

Σχετικά με το δράστη επιβεβαίωσε πως «Πήραμε άμεσα καταθέσεις αναζητώντας των ύποπτο, και μέσα σε 75 λεπτά από το συμβάν ένα 17χρονο αγόρι συνελήφθη». Ο φερόμενος ως δράστης έχει προφυλακιστεί και ανακρίνεται για να εξακριβωθούν τα στοιχεία του και η ανάμειξή του στη δολοφονία.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA