Ακόμα και στο... Κολοσσαίο ενδέχεται να διεξαχθεί ο αγώνας πάλης σε κλουβί μεταξύ των δύο δισεκατομμυριούχων Έλον Μασκ και Μαρκ Ζούκερμπεργκ, με τον ιδιοκτήτη της Tesla και του X να προχωρά σε σχετική ανάρτηση.
Πιο αναλυτικά, ο Μασκ αναφέρει σε ανάρτησή του στο Χ ότι μίλησε και συμφώνησε με την πρωθυπουργό της Ιταλίας, Τζόρτζια Μελόνι, προκειμένου η «μονομαχία» με τον ιδρυτή του Facebook να διεξαχθεί σε «επική τοποθεσία» στην Ιταλία.
Συγκεκριμένα, ο Έλον Μασκ αναφέρει στην ανάρτησή του:
«Η διαχείριση του αγώνα θα γίνει από τα ιδρύματα [που ανήκουν] σε εμένα και του Zuck (όχι από το UFC). Η ζωντανή μετάδοση θα γίνει σε αυτή την πλατφόρμα και τη Meta. Τα πάντα στο κάδρο της κάμερας θα είναι η αρχαία Ρώμη, άρα τίποτα απολύτως σύγχρονο. Μίλησα με την πρωθυπουργό της Ιταλίας και τον υπουργό Πολιτισμού. Συμφώνησαν για μια επική τοποθεσία».
Παράλληλα, σε άλλες αναρτήσεις του ο Έλον Μασκ ανέφερε ότι «όλα όσα γίνουν θα αποδίδουν σεβασμό στο παρελθόν και το παρόν της Ιταλίας», ενώ «όλα τα έσοδα θα πάνε στους βετεράνους».
Παράλληλα έγραψε τη λέξη «Μονομάχος», κάτι που πυροδότησε τα σενάρια για διεξαγωγή του αγώνα στο Κολοσσαίο. Πάντως, σύμφωνα με το Politico, κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει, λόγω ανακαίνισης.
- Ελένη Ζαρούλια: Πόσα χρόνια θα μείνει στη φυλακή η σύζυγος του χρυσαυγίτη Μιχαλολιάκου
- «75 άτομα με 45 κατοικίδια δεν μπορούμε να γυρίσουμε»: Ελληνίδα στο Ντουμπάι καταγγέλλει στο Reader
- Αντριάνα Σκλεναρίκοβα: Αγνώριστη σε νέα εμφάνιση με κοντά μαλλιά και άσπρα φρύδια
- Τηλεθέαση: Η ελληνική σειρά σε επανάληψη που άγγιξε διψήφιο στο Μακεδονία TV
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.