Μενού
μελανια τραμπ
Μελάνια Τραμπ | ΑΠΕ - ΜΠΕ
  • Α-
  • Α+

Πώς έζησε τις απόπειρες δολοφονίας σε βάρος του συζύγου της, περιέγραψε η Μελάνια Τραμπ κατά τη διάρκεια συνέντευξης που προβλήθηκε στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox News.

Μάλιστα, η ίδια χαρακτήρισε «θαύμα» το γεγονός ότι ο Ντόναλντ Τραμπ επέζησε.

Η Μελάνια Τραμπ αποκάλυψε ότι βρισκόταν στη Νέα Υόρκη όταν, τη 13η Ιουλίου, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ δέχθηκε πυρά κατά τη διάρκεια προεκλογικής συγκέντρωσης, στο Μπάτλερ της Πενσιλβάνιας.

«Έτρεξα προς την τηλεόραση και γύρισα πίσω το πλάνο. Το κοίταξα. Δεν είχα παρά κάποια λεπτά καθυστέρησης, όμως όταν το είδα αυτό, κανείς δεν γνώριζε ακόμη πραγματικά. Διότι όταν τον βλέπεις πεσμένο κάτω και δεν ξέρεις, δεν γνωρίζεις τι πραγματικά έχει συμβεί», είπε χαρακτηριστικά.

Μελάνια Τραμπ: «Φανταστικοί οι πράκτορες»

Η Μελάνια Τραμπ ευχαρίστησε τους πράκτορες της Μυστικής Υπηρεσίας, που είναι επιφορτισμένοι με την προστασία του Ντόναλντ Τραμπ, και τους χαρακτήρισε «φανταστικούς», παρά τις επικρίσεις που δέχθηκαν σχετικά με τα μέτρα ασφαλείας κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης.

Η πρώην «πρώτη κυρία» των ΗΠΑ αναφέρθηκε και στη δεύτερη απόπειρα δολοφονίας σε βάρος του Ρεπουμπλικανού υποψήφιου, σε γήπεδο του γκολφ στη Φλόριντα, τη 15η Σεπτεμβρίου.

«Πιστεύω πως και στις δύο περιπτώσεις, επρόκειτο πραγματικά για θαύματα. Εάν το ξανασκεφθείτε πραγματικά, η 13η Ιουλίου ήταν ένα θαύμα», είπε η Μελάνια.

Google News

Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Φόρτωση BOLM...