Το Πολεμικό Ναυτικό του Μεξικό αναχαίτισε υποβρύχιο που μετέφερε σχεδόν τέσσερις τόνους κοκαΐνης στον Ειρηνικό Ωκεανό, στα ανοικτά των δυτικών ακτών της χώρας, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο υπουργός Ασφάλειας και Προστασίας του Πολίτη, Ομάρ Γκαρσία Χάρφους.
«Την τελευταία εβδομάδα, ναυτικές επιχειρήσεις οδήγησαν στην κατάσχεση σχεδόν 10 τόνων αυτού του ναρκωτικού. Πρόκειται για άμεσο πλήγμα πολλών εκατομμυρίων δολαρίων στους μηχανισμούς χρηματοδότησης του οργανωμένου εγκλήματος», δήλωσε για να συμπληρώσει:
«Αποτρέπει τη διανομή εκατομμυρίων δόσεων (σ.σ. κοκαΐνης) στους δρόμους και προασπίζει την ασφάλεια μεξικανικών οικογενειών», προσθέτοντας πως οι αρχές προχώρησαν σε τρεις συλλήψεις.
- Απάντηση Γεωργιάδη για Novartis: «Ο Σαλμάς μού έδωσε τη μεγαλύτερη δικαίωση της σταδιοδρομίας μου»
- «Νόλαν, Σημείωνε»: Το Sugarbabes έβγαλε «Ιλιάδα» και «Οδύσσεια» σε τριλογία
- Ο Βαρδάρης κάνει κακό τελικά: Άντρας βάφτηκε Τζόκερ και βγήκε γυμνός για βουτιές στον Θερμαϊκό
- Γιατί κυκλοφορούν ξένοι αστυνομικοί στην Ερμού
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.