Μενού
Διασώστες στα συντρίμμια κτιρίου στη Μιανμάρ
Διασώστες στα συντρίμμια κτιρίου στη Μιανμάρ | (AP Photo/Aung Shine Oo)
  • Α-
  • Α+

Ο αριθμός των νεκρών από τον σεισμό των 7,7 βαθμών που έπληξε την περασμένη Παρασκευή (29/03) την Μιανμάρ ανήλθε σε 2.886, ενώ οι τραυματίες είναι 4.639 και οι αγνοούμενοι 373, μετέδωσε σήμερα το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της Κίνας Xinhua επικαλούμενο την υπηρεσία ενημέρωσης του κρατικού συμβουλίου διοίκησης της Μιανμάρ.

Όπως επισημαίνει και το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο τελευταίος απολογισμός έκανε λόγο για τουλάχιστον 2.700 νεκρούς.

Άνδρας ανασύρεται ζωντανός από τα συντρίμμια πέντε μέρες μετά το σεισμό 

Την στιγμή που ο απολογισμός των τραυματιών από τον σεισμό στην Μιανμάρ ανέρχεται στους 4.639 ακόμη ένας άνδρας ανασύρθηκε από τα συντρίμμια. Συγκεκριμένα. άνδρας ανασύρθηκε ζωντανός από τα συντρίμμια κτιρίου το βράδυ χθες Τρίτη (01/04), σύμφωνα με το πυροσβεστικό σώμα της περιοχής.

Ο νεαρός, περίπου είκοσι ετών, ανασύρθηκε από συντρίμμια χάρη στις προσπάθειες σωστικών συνεργείων της Μιανμάρ και της Τουρκίας σε ξενοδοχείο που κατέρρευσε στην πρωτεύουσα Ναϊπιντάου. Η διάσωση έγινε περί τις 00:30 (τοπική ώρα· 21:00 ώρα Ελλάδας). 

Google News

Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Φόρτωση BOLM...