Σε 32 νεκρούς ανεβαίνει ο τραγικός απολογισμός στο Μπανγκλαντές, σε διαδηλώσεις φοιτητών κατά του συστήματος προσλήψεων στον δημόσιο τομέα, σύμφωνα με στοιχεία που έδωσαν νοσοκομεία της χώρας.
Κατά το ΑΠΕ-ΜΠΕ, προηγούμενος απολογισμός έκανε λόγο για 22 νεκρούς. Τους θανάτους προκαλεί η βία καταστολή των αστυνομικών δυνάμεων, που ανοίγουν πυρ κατά των διαδηλωτών, με τους περισσότερους νεκρούς να είναι φοιτητές.
Νωρίτερα σήμερα διαδηλωτές πυρπόλησαν τις κεντρικές εγκαταστάσεις του κύριου δημόσιου τηλεοπτικού δικτύου του Μπαγκλαντές, BTV, και «πολλοί άνθρωποι είναι παγιδευμένοι μέσα», μετέδωσε σήμερα μέσο ενημέρωσης στην επίσημη σελίδα του στο Facebook.
«Καταστροφική φωτιά στο BTV. Επεκτείνεται γρήγορα. Περιμένουμε βοήθεια από την πυροσβεστική. Πολλοί άνθρωποι έχουν εγκλωβιστεί μέσα», μετέδωσε το BTV.
«Εκατοντάδες διαδηλωτές (...) πυρπόλησαν την αίθουσα υποδοχής».
Εκπρόσωπος του BTV δήλωσε σε Γαλλικό Πρακτορείο ότι εκατοντάδες διαδηλωτές εισέβαλαν στις εγκαταστάσεις, πυρπολώντας τουλάχιστον 60 οχήματα και ένα κτίριο γραφείων.
- Πέθανε η «κυρά» Ρηνιώ στα 107: «Ήταν μια σπαθάτη γυναίκα» - Το συγκινητικό αντίο
- Έξαλλη η Τούνη με την απεργία ταξί: «Περπατάω με τα τακουνάκια μου όλο το κέντρο»
- «Δεν είναι ο άντρας που έδειχνε»: Η γυναίκα που πιάστηκε από την kiss cam στους Coldplay αποκαλύπτει
- Μηνύματα σοκ σε ομαδική συνομιλία μετά τη δολοφονία στην Καλαμαριά: «Μακάρι να πεθάνει»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.