Με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τον οποίο λογαριασμό διαχειρίζονται πλέον οι συνεργάτες του, ο προφυλακισμένος δήμαρχος Κωνσταντινούπολης, Εκρέμ Ιμάμογλου, γνωστοποίησε πως ξεκίνησε νέα έρευνα σε βάρος του για διαφθορά.
«Έχει ξεκινήσει έρευνα εναντίον μου για το άνοιγμα ενός βρεφονηπιακού σταθμού. Θα ήθελα να δώσω κατάθεση, αλλά αυτή τη στιγμή βρίσκομαι υπό κράτηση» έγραψε, μεταξύ άλλων, ο Εκρέμ Ιμάμογλου.
«Θα συνεχίσουμε να διαπράττουμε το έγκλημα του ανοίγματος βρεφονηπιακών σταθμών. Επίσης, εμπιστεύομαι τους βρεφονηπιακούς σταθμούς των παιδιών μας, που είναι το μέλλον μας, στο έθνος μας» συνέχισε ο Εκρέμ Ιμάμογλου.
Εκρέμ Ιμάμογλου: Η ανάρτησή του
«Έχει ξεκινήσει έρευνα εναντίον μου για το άνοιγμα ενός βρεφονηπιακού σταθμού. Θα ήθελα να δώσω κατάθεση, αλλά αυτή τη στιγμή βρίσκομαι υπό κράτηση, διαφορετικά θα υπερασπιζόμουν ευχαρίστως τους βρεφονηπιακούς σταθμούς που έχουμε χτίσει για τα παιδιά αυτής της πόλης με όλες μου τις δυνάμεις.
Θα συνεχίσουμε να διαπράττουμε το έγκλημα του ανοίγματος βρεφονηπιακών σταθμών. Επίσης, εμπιστεύομαι τους βρεφονηπιακούς σταθμούς των παιδιών μας, που είναι το μέλλον μας, στο έθνος μας».
Συνεχίζεται η πολιτική ένταση στην Τουρκία μετά την κράτηση του δημάρχου Κωνσταντινούπολης, Εκρέμ Ιμάμογλου, με τους φοιτητές, τους εργαζόμενους και μέλη του κόμματος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος να υπόσχονται κλιμάκωση των διαδηλώσεων.
Σύμφωνα με το Open, σήμερα αναμένεται να ξεκινήσει η κατάθεση του Εκρέμ Ιμάμογλου, ο οποίος κατηγορείται για «διαφθορά» και «συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση», χωρίς να του έχουν απαγγελθεί επίσημες κατηγορίες από την εισαγγελία της Τουρκίας.
Μάλιστα, χθες υπήρξε και η πρώτη αντίδραση του προέδρου της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, για τη σύλληψη Ιμάμογλου, ο οποίος δήλωσε: «Πρόκειται για θεατρινισμούς αυτό το πανηγύρι. Η αντιπολίτευση δεν μπορεί να απαντήσει στις κατηγορίες για το άκυρο δίπλωμα του Ιμάμογλου και στις κατηγορίες για διαφθορά. Το μόνο που κάνει είναι να χρησιμοποιεί συνθήματα».
- Δίκη για τα Τέμπη: Κατάμεστη η αίθουσα στη Λάρισα, ώρα μηδέν για την τραγωδία - Όλες οι εξελίξεις
- Η ταχύτητα των μέτρων, η απόφαση του Σαμαρά για τις υποκλοπές και το διαζύγιο Χαρίτση - Νέας Αριστεράς
- Το φιάσκο της Λουίζης Ριανκούρ, η «17Ν», η ΕΥΠ και ένα σκάνδαλο πολλών εκατομμυρίων
- Χούπας πριν τη δίκη: «Έχω κάνει μήνυση κατά του μακελάρη των Τεμπών, αλλά μένει στο συρτάρι»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.