Μενού
Στίβεν Τάιλερ
Στίβεν Τάιλερ | EPA/FABIO FRUSTACI/ΑΠΕ-ΜΠΕ
  • Α-
  • Α+

Νέα μήνυση κατά του frontman των Aerosmith, Στίβεν Τάιλερ, με την κατηγορία της κακοποίησης ανήλικης.

Μετά την αγωγή που κατατέθηκε σε βάρος του Στίβεν Τάιλερ το 2022 από μία 66χρονη - σήμερα - γυναίκα, η οποία τον κατηγορούσε για αποπλάνηση όταν ήταν 16 ετών, μία δεύτερη γυναίκα τον καταγγέλλει για επίθεση σε βάρος της το 1965, όταν η ίδια ήταν 17 ετών. 

Στη μήνυση, που κατατέθηκε στο Ανώτατο Δικαστήριο της Νέας Υόρκης, η ενάγουσα Τζανίν Μπελίνο δηλώνει πως υπέστη «έντονη και μόνιμη συναισθηματική βλάβη» εξαιτίας του τραγουδιστή, σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα του BBC. 

Ο Τάιλερ είχε αρνηθεί, κατηγορηματικά, τις προηγούμενες καταγγελίες, ενώ δεν έχει λάβει, ακόμα, θέση για τη νέα υπόθεση σε βάρος του. 

Σύμφωνα με την Τζανίν Μπελίνο, εργαζόταν σαν μοντέλο στο Μανχάταν όταν ένας φίλος της κανόνισε να συναντηθούν με τα μέλη των Aerosmith, μετά από μία επίδειξη μόδας. 

Κατηγορεί τον Τάιλερ ότι την παρέσυρε, με το ζόρι, σε έναν τηλεφωνικό θάλαμο καθώς έκαναν βόλτες στην πόλη με πολλά άλλα άτομα. Εκεί φαίνεται πως τη θώπευσε, ενώ εκείνη επιχείρησε να αντισταθεί και πάλεψε για να του ξεφύγει. Τα άλλα μέλη της παρέας, που τους είδαν, «γελούσαν και δεν έκαναν τίποτα». 

Αργότερα, το ίδιο βράδυ, και ενώ είχαν μεταβεί σε κάποιο μπαρ της Νέας Υόρκης, ο Τάιλερ τής επιτέθηκε και πάλι. Όπως αναφέρει στην αγωγή της, «αντιστάθηκα, άρχισαν να του τραβάω τα μαλλιά», πριν φύγει «φοβισμένη και κλαίγοντας». Αργότερα, σύμφωνα με την μηνύτρια, την πήρε στο τηλέφωνο και της ζήτησε να πάει στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του. 

Το φερόμενο ως θύμα «υπέστη και θα συνεχίσει να υποφέρει, μεγάλο ψυχικό και σωματικό πόνο, σοβαρή και μόνιμη συναισθηματική δυσφορία, (...) ταπείνωση, σωματικές, προσωπικές και ψυχολογικές βλάβες». 

Δείτε επίσης:

Ο πόλεμος των τρολς στον ΣΥΡΙΖΑ, τα «κουτσομπολιά» που εκνεύρισαν τον Βορίδη και η λευκή επιταγή Σκρέκα

Σεφ έχασε 76 κιλά σε πέντε χρόνια αλλάζοντας δύο πράγματα στην καθημερινότητα του 

Γιατί η ΔΕΗ εξαγόρασε την «Κωτσόβολος» - Τα καταστήματα, τα έσοδα και τα σχέδια για το μέλλον

Σεισμός στην Εύβοια: Η στιγμή που τα 5,2 Ρίχτερ «χτυπούν» το νησί

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA