Μενού
newyork
Ο σταθμός Mount Eden Avenue του Μετρό της Νέας Υόρκης | WABC
  • Α-
  • Α+

Ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και πέντε τραυματίστηκαν από σφαίρες σε αποβάθρα σταθμού του μετρό της Νέας Υόρκης, ανακοίνωσε το πυροσβεστικό σώμα της αμερικανικής μεγαλούπολης.  Τα θύματα, τέσσερις άνδρες και δύο γυναίκες, των οποίων η ηλικία κυμαινόταν από 14 έως 71 ετών, μεταφέρθηκαν όλα σε τοπικά νοσοκομεία. Ένας από τους άνδρες, ένας 34χρονος, πέθανε στο νοσοκομείο, όπως μεταδίδει το abc news επικαλούμενο αστυνομικές πηγές.

Σύμφωνα με ΜΜΕ, ένας ή δυο ένοπλοι άνοιξαν πυρ χθες το απόγευμα εναντίον επιβατών που περίμεναν συρμό στην αποβάθρα σταθμού στη συνοικία Μπρονξ. Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ φαίνεται πως δυο διαφορετικές ομάδες ανθρώπων ήρθαν σε ένοπλη συμπλοκή.

Ο σταθμός, ο Mount Eden Avenue, είναι υπαίθριος, με τις σιδηροτροχιές υπερυψωμένες, και πλάνα από drone κατέγραψαν ακινητοποιημένο συρμό και αστυνομικούς με πολιτικά να εργάζονται στην αποβάθρα.

Η εγκληματικότητα, ιδίως οι ανθρωποκτονίες με τη χρήση όπλων, καταγράφουν καθαρή μείωση στη Νέα Υόρκη από τα χρόνια 2022-2023, μετά την πανδημία, ενώ η οπλοφορία σε δημόσιους χώρους υπόκειται σε αυστηρό έλεγχο, σε σύγκριση με άλλες πόλεις και πολιτείες των ΗΠΑ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA