Μενού
Η Jesse Lane
YouTube - CNBC
  • Α-
  • Α+

Φαίνεται πως συνεχίζεται η κατάρα των πορνοστάρ με τον θάνατο της 43χρονης Jesse Jane η οποία ήταν γνωστή στη βιομηχανία από τη δεκαετία του 2000.

Σύμφωνα με το TMZ, βρέθηκε νεκρή μαζί με τον σύντροφο της, Brett Hasenmuller. Ο θάνατος τους φέρεται να προκλήθηκε μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών ουσιών. 

Η σορός της βρέθηκε μέσα στο σπίτι της στο Moore των ΗΠΑ την Τετάρτη (24/1) μετά από έλεγχο της κοινωνικής πρόνοιας. Το αίτημα για έλεγχο του ζευγαριού πραγματοποιήθηκε από τον εργοδότη του συντρόφου της πορνοστάρ, καθώς δεν είχε νέα του Brett εδώ και μερικές ημέρες. 

Δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο το πόσο καιρό ήταν νεκρό το ζευγάρι, αλλά ούτε και η ακριβής αιτία θανάτου τους. 

Η Jesse ξεκίνησε την καριέρα της στη βιομηχανία του πορνό το 2002 και υπήρξε μια από τις μεγαλύτερες πορνοστάρ της εποχής. Το TMZ επίσης ανέφερε ότι η 43χρονη αντιμετώπιζε προβλήματα τα τελευταία χρόνια, καθώς το 2020 συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία, αφού φέρεται να γρονθοκόπησε τον σύντροφο της στο πρόσωπο και του δάγκωσε το αριστερό του χέρι.

Οι αστυνόμοι τον βρήκαν στον δρόμο και δεν μπορούσε να ανοίξει το μάτι του από τα χτυπήματα. Επίσης, το 2018 συνελήφθη λόγω μέθης μετά από έναν αγώνα ποδοσφαίρου στο κολέγιο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA