Τον διορισμό του Αντρίι Σίμπιχα ως επικεφαλής του υπουργείου Εξωτερικών της Ουκρανίας ενέκρινε σήμερα (5/9) το κοινοβούλιο της χώρας.
Ο Σίμπιχα αντικαθιστά στο ουκρανικό ΥΠΕΞ τον Ντμίτρι Κουλέμπα, στο πλαίσιο μεγάλου ανασχηματισμού της κυβέρνησης Ζελένσκι.
Συνολικά 258 βουλευτές ψήφισαν υπέρ του διορισμού του Σίμπιχα, που ήταν μέχρι σήμερα δεύτερος στην ιεραρχία του υπουργείου Εξωτερικών.
Για την έγκριση του διορισμού του απαιτούνταν τουλάχιστον 226 ψήφοι, όπως ανέφεραν αρκετοί βουλευτές στους λογαριασμούς τους στο Telegram.
- Γυναικοκτονία στη Δράμα: Γιατί ο ψυχολόγος της ΕΛ.ΑΣ. «κλείδωσε στο συρτάρι» τις συνεδρίες με τον 51χρονο
- Τσίπρας από Κύπρο: «Πάμε να νικήσουμε στις εκλογές και να φέρουμε αλλαγή πολιτικής»
- Ο άνθρωπος που αμφισβητεί ανοιχτά όσα ξέραμε για την Ικαρία
- Πέθανε ο ηθοποιός Σωτήρης Τσόγκας - Ήταν παντρεμένος με τη Μαίρη Ραζή
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.