Με νέες εμπρηστικές δηλώσεις του, ο Ντόναλντ Τραμπ αποπειράθηκε να «κερδίσει» το ισραηλινό λόμπι, δηλώνοντας πως μία προεδρία της Κάμαλα Χάρις θα ήταν καταστροφική για το ψευδοκράτος.
«Αν δεν κερδίσω αυτές τις εκλογές, το Ισραήλ, με τη σύντροφο Κάμαλα Χάρις στο πηδάλιο των Ηνωμένων Πολιτειών, είναι καταδικασμένο. Το Ισραήλ είναι καταδικασμένο», δήλωσε σήμερα ο Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος.
«Το Ισραήλ θα χαθεί. Σ’ ένα χρόνο, δύο χρόνια. Το Ισραήλ δεν θα υπάρχει πια», δήλωσε ο Τραμπ απευθυνόμενος σε υποστηρικτές του στην πολιτεία Ουισκόνσιν.
Τραμπ: «Αν δεν νικήσω, θα είναι οι τελευταίες εκλογές»
Ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών ισχυρίσθηκε ότι είναι «ο μοναδικός» που μπορεί να βάλει τέλος στο χάος στη Μέση Ανατολή και να αποτρέψει έναν Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο.
Δήλωσε ακόμα, μέσα στο ρεσιτάλ τρομολαγνείας του: «Το καλό που μας θέλω είναι να νικήσω, διότι διαφορετικά θα έχετε προβλήματα τέτοια που δεν είχαμε ποτέ. Μπορεί να είναι οι τελευταίες εκλογές μας».
Οι Τραμπ και Χάρις ετοιμάζονται για το πρώτο debate τους, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη (10/9) στη Φιλαδέλφεια και θα το συντονίσουν οι δημοσιογράφοι του ABC News Ντέιβιντ Μιούιρ και Λίνσεϊ Ντέιβις.
- Θανατηφόρο δυστύχημα στη Ρουμανία: Νεκροί Έλληνες οπαδοί του ΠΑΟΚ σε τροχαίο καθ' οδόν για Γαλλία
- Σαββίδης: «Τα παιδιά του ΠΑΟΚ είναι δικά μας παιδιά, δεν αφήνουμε κανέναν μόνο του»
- Tελικά πόσο κόστισε και πόσα έβγαλε ο «Καποδίστριας»;
- Ελένη Βουλγαράκη: Τέλος από το πλευρό του Φάνη Λαμπρόπουλου στο ραδιόφωνο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.