Σε ακύρωση της πτήσης μέχρι νεοτέρας που είχε προγραμματιστεί από το υπουργείο Εξωτερικών για σήμερα (16/03) το απόγευμα για τον επαναπατρισμό Ελλήνων από το Ντουμπάι, μαζί με τα τουλάχιστον 45 κατοικίδιά τους, προχώρησε η αεροπορική εταιρεία.
Όπως μεταδίδει το ertnews.gr από το Ντουμπάι, δεν είναι ακόμα γνωστό πότε θα αλλάξει αυτή η κατάσταση για τους δεκάδες Έλληνες, που έχουν εγκλωβιστεί.
Υπενθυμίζεται, ότι οι Αρχές των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων είχαν ανακοινώσει την προσωρινή αναστολή πτήσεων, καθώς ξέσπασε πυρκαγιά σε δεξαμενή καυσίμων σε «συμβάν συνδεόμενο με drone».
«Η υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας του Ντουμπάι ανακοινώνει την προσωρινή αναστολή των πτήσεων στο διεθνές αεροδρόμιο του Ντουμπάι προληπτικά, για να εγγυηθεί την ασφάλεια όλων των επιβατών και του προσωπικού», ανέφεραν οι Αρχές του εμιράτου μέσω X.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση η πυρκαγιά τέθηκε «υπό έλεγχο» και δεν αναφέρθηκε κανένας τραυματισμός.
- Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Παραδίδει μαθήματα καλοκαιρινού στυλ στη Μύκονο με ροζ μπικίνι
- Ροντέο στους διαδρόμους της Βουλής: Η Κωνσταντοπούλου πήρε το 100 για τη Βασιλική Πολύζου
- «Μπράβο»: Ο Μητσιάς τραγούδησε ξανά τον «Γιάννη τον Φονιά» και το κοινό τον αποθέωσε
- «Δεν είμαι πόρνη»: Ποια είναι η καλλονή που έγινε viral στη Μύκονο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.