Μενού
Η ρουτίνα του Κρεγκ στο μπάνιο
Η ρουτίνα του Κρεγκ στο μπάνιο | Youtube
  • Α-
  • Α+

Ένας επαγγελματίας... τσιγκούνης από τις ΗΠΑ δηλώνει χωρίς καμία ντροπή ότι κάνει ντους φορώντας τα ρούχα του, για να εξοικονομεί χρήματα και να μη βάζει πλυντήριο. Και όλα αυτά για να γλυτώνει το αστρονομικό ποσό των 15 δολαρίων τον μήνα. 

Ο 31χρονος Γκρεγκ από το Οχάιο, είπε πως λίγη έξτρα «μυρωδιά» είναι λογικό αντίτιμο για να αποφεύγει το κοστοβόρο πλυντήριο και το στεγνωτήριο. Και αυτό δεν είναι το μόνο του life hack για τη λακωνική του οικονομία, όπως γράφει η Sun.

Ο Γκρεγκ πλένεται στο ντους μέσα σε έναν κουβά, ο οποίος γεμίζει με όλο το περιττό νερό από τα βρεγμένα ρούχα του. Στη συνέχεια, στο τέλος της εβδομάδας που είναι έτοιμος να σφουγγαρίσει την τουαλέτα (ναι, μόνο μία φορά την εβδομάδα) ρίχνει στο πάτωμα ό,τι έχει κρατήσει ο κουβάς και αυτό το βαφτίζει «ξέπλυμα».

«Με αυτό τον τρόπο, δεν σπαταλώ καθόλου νερό», είπε ο ακραίος τσιγκούνης στο μέσο. Και δεν σταματά εκεί. Αντί να λερώνει ποτήρια, χρησιμοποιεί κεσεδάκια από γιαούρτι για να πίνει νερό και ροφήματα, ενώ μετά την «ανάγκη» του σκουπίζεται με φύλλα εφημερίδας.

Ο Γκρεγκ εργάζεται μάλιστα ως δάσκαλος Zumba, και γλύτωσε ακόμα και το ενοίκιο, αφού ένας από τους πρώην μαθητές του, που έχασε τη ζωή του, τού είχε παραχωρήσει τον χώρο. Ακόμα και έτσι, χρεώνει νοίκι στους συγκατοίκους του, που δεν γνωρίζουν ότι απέκτησε το σπίτι από «σπόντα».

Όσον αφορά την κοινωνική ζωή, ο Γκρεγκ είπε ότι ένα από τα αγαπημένα του πράγματα είναι να βγαίνει σε «διαδικτυακά ραντεβού», καθώς αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να ξοδεύει χρήματα για δείπνο και ποτά. Ας του ευχηθούμε βίον ανθόσπαρτο, τον χρειάζεται.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA